Yhteensopivuudesta


Uuden kotimme olohuone on sen verran iso, että vaatii olohuoneeseen 200X290cm maton, sillä kaikki pienemmät matot näyttää ihan hassulta. Olohuone on pitkän mallinen ja on yhteydessä erkkeriin, lisäksi laattalattia tuntuu kylmältä jalan alla joten tykkään, että on mattoja. Olen jakanut olohuonetta laittamalla sohvan keskelle poikittain, joten sen taakse saisi hyödyllistä tilaa ja siihen onkin tulossa meidän työpiste. 

Tilasin Ellokselta hyvällä alekoodilla tämän ihanan harmaan Rachel-maton joka harmikseni ei passaa yhtään verhojen kanssa yhteen! Mielestäni kuvioita on liikaa ja tunnelmasta tulee levoton. Mutta nyt en malttaisi luopua kummastakaan.. heh! Molemmat ovat kivoja ja tuo matto on ihanasti erilainen. Minulla oli aluksi tässä musta karvamatto joka värinsä puolesta sopii siihen parhaiten, mutta se oli vain liian pieni. Eilen selasin TAAS Elloksen sivuja ja tilaukseen lähti uusi matto. Päätin, että verhot saa jäädä ja matto vaihtua. Ehkä otan sen myöhemmin käyttöön kun saan hankittua siihen sopivat verhot.

Toinen minua mietityttävä asia ovat nuo rottinkituolit jotka olivat minulla entisessä kodissa lasitetulla parvekkeella. Nyt sijoitin ne olohuoneseen. En oikein osaa päättää - sopivatko ne siihen? Mitä mieltä te olette?

Näyttääkö tuolit liian "terassimaiselta"?

Meillä ei ole muita istumapaikkoja olohuoneessa kuin sohva ja tuo musta keinutuoli, joten istumapaikoille olisi kyllä tarvetta. 5 kommenttia

 1. Mä oon kans kerran tilannut tuon Rachel-maton, asiakkaalle tosin. Mua häiritsi se, että se "harmaa" oli selkeästi enemmän beige tai hiekka, kuin harmaa. Palautukseen meni. :/
  Korituolit sopii just tuohon ikkunan alle mun mielestä. Tuo vähän särmää, kun kaikki ei ole niin sävysävyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on tummanharmaa ja ehkä just beige/hiekka väriskaalaa. Mua ei se häiritse jos verhot on yhteensopivat. Nuo Sopivuus asiaton riippuu niin tilasta ja muista matskuista. Tänne kyllä sopii. Kai mä sitten uskallan nuo tuolit tuohon jättää. Mulla on luonnonvalkoiset pehmusteet niihin, tulee muuttokuormassa seuraavaksi. : )

   Poista
 2. Vitsit, kivalta näyttää teidän uusi koti! Musta nuo tuolit menee hyvin tuohon. Niihinhän voi heittää vaikka jotkut "karvat" talvella, niin ovat oikein kutsuvat.

  VastaaPoista
 3. Teille tuo matto kyllä sopiikin, en sitä tarkoittanut, sehän on kaunis. Hauska muuten, että olkkarissa laattalattia. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.