JoulukorttikuvatUlos katsoessa ei kyllä uskoisi, että nyt on jo marraskuu! Ensi lumi näillä leveys-asteilla on kyllä jo satanut lokakuun aikana. Yleensä silloin säntäämme nuorimmaisen kanssa ulos kuvaamaan joulukorttikuvia. Tästä on muodostunut meille ihan perinne ja haluan, että niistä huokuu kaunis ja harmoninen tunnelma.

Tässä meidän viimevuotisia otoksia, laitoin ne joista lasta ei niin voi tunnistaa, mutta näkee minkätyyppisiä kuvia ollaan otettu. Voih - miten tuo lumi näyttääkin ihanalta! Ihan rupeaa jouluttamaankin! Nyt kyllä voisi pian tulla ensilumi, että päästään kuvaamaan tämän vuoden korttia. Vaatteet on jo mietitty valmiiksi. 

Jouluvalot taidan ottaa jo esille... 

Mukavaa viikkoa kaikille!
Marika

Kurpitsa Villan Halloween juhlatMe Etelä-pohjanmaan SO -bloggarit saimme kutsun Kurpitsa Villan Halloween juhlaan. Juhliin lähdin kuopus mukanani, Halloween teemaan pukeutuen. Marika, joka tuota blogia kirjoittelee kuuluu myös tuohon ryhmään ja halusi järjestää meille ikimuistoisen Halloween tapaamisen. Marika on tunnettu Halloween fani ja se kyllä näkyi! En ole eläissäni nähnyt noin valtavaa määrää koristuksia ja vaivannäköä, jonka hän oli Halloweenin kunniaksi tehnyt!!  Omat koristukset tuntuivat olemattomilta piiperryksiltä tähän verrattuna.. heh!  Marika kertoi, että on juhlinut Halloweenia jo 20 vuotta ja siitä lähtien kerännyt erilaisia koristuksia. Luvassa on kuvapläjäys ja ottakaahan vinkkejä seuraaviin bileisiin! Marikan blogia, Kurpitsa Villaa voit lukea täältä klik.

Marikan makuuhuone oli myös kuvaamisen arvoinen paikka, ette arvaa olisiko tehnyt mieli tuonne sänkyyn hypätä, sen verran houkuttelevalta se tuntui ja näytti.... maltoin kuitenkin juuri ja juuri mieleni... heh!

Kiitos Marika ihanista ja mieleenpainuvista juhlista, maukkaasta tarjoiluista ja mukavasta seurasta!