Sisäinen ristiriita!Tiedättehän tunteen kun tekisi mieli tehdä kaikkea puuhasteluja kotona, mutta ei pienestä flunssasta johtuen vaan pysty, koska heti kun hieman liikut, nenä alkaa vuotaa solkenaan ja pää alkaa tuntumaan Haminan kaupungilta! Pakko vaan vetää pitkäksi sohvalle ja inspiroida mielessään tulevia projekteja. (ne muuten paisuvat ja paisuvat). Heh.. vaarallista makoilua sohvalla. Kännykällä on hyvä hakea inspiraatiota netistä.  Suunnittelin maalaushommiakin tälle viikonlopulle, mutta ei vaan nyt ole sellainen hetki, ei vaikka kuinka haluaisi. Pojan huone odottaa maalausta sekä keittiö. Toisaalta mieli muuttuu noiden värien osalta jo sata kertaa mitä enemmän aikaa kuuluu. Onko se hyvä vai huono, en tiedä. Keskeneräisyyskin harmittaa.. pitäisi jo olla! : D

Lisäksi olen pähkäillyt uutta valaisinta erkkeriin tuon valkoisen pöydän yläpuolelle. Minulla on lahjakortti sisustusliikkeeseen ja käväisinkin siellä jo katsomassa valikoimaa ja niinhän siinä kävi, etten siltä seisomalta osannut päättää mikä niistä ihanuuksista olisi kiva. Myyjä kertoi vielä, että uutuuksiakin on tulossa tulevalla viikolla. Tehdään siis uusintakeikka myymälään myöhemmin. Nyt katossa roikkuu yksi kirpparilta löytämäni valaisin jota ei ole edes asennettu paikoilleen. Olkoot nyt siinä niin kauan kun saan sen uuden valaisimen hankittua. Minkätyyppinen valaisin teidän mielestänne tuohon sopisi? Mustaa olen ajatellut, tuomaan kotrastia muuten niin valkoiseen tilaan, mutta myös messinki ja lasi mielyttävät silmää.

Lisään tähän vielä muutaman kuvan eteisaulastamme ja ihanaa kun päivät alkavat olla valoisia. Kuvaaminenkin on paljon antoisampaa. 

Sunnuntaiterveisin Marika

Ps; muistakaahan käydä osallistumassa blogini arvontaan joka päättyy 12.1. Arvontaan pääsee tästä linkistä, klik, klik

Ei kommentteja

Kiitos kun jätit viestin.