SObloggaritOlette varmaan huomanneet, että blogini kuuluu SObloggareihin eli olemme joukko Etelä-pohjalaisia bloggareita, lähinnä Seinäjoelta ja lähikunnista. Olemme luoneet yhteisön jossa on mukana 21 blogia. Blogit ovat aihepiiriltään erilaisia; mukana on askartelu, sisustus, DIY, ruoka, kynsi, remontti ja taidepainotteisia blogeja. Elämänmakuisia blogeja joissa näiden aihepiirien lomassa eletään tavallista arkea. Tässä linkki SOblogit facebook sivuille josta  pääsee seuramaan meidän kaikkien päivityksiä yhdestä paikasta kätevästi eli facebookista. Järjestämme sivuilla myös erilaisia kilpailuja ja tälläkin hetkellä haastamme ihmisiä tekemään muhveja muistisairaille. Asiaa on aktiivisesti työstänyt Sari, Koti hyppysissä blogista.  Laitan siitä vielä ohjetta tähän postaukseen ja asiaa löytyy myös Sarin blogista.
Mukana olevat blogit ovat tässä:

Elämää Sinisalossa: Arkea ja juhlaa
Hannatic: Nainen, kissat ja kynnet
Hempukan Hömpötykset: Arkea, askartelua, käsitöitä
Kanivinossa: DIY, lifestyle
Keltainen keinutuoli: Taiteilijaäidin elämää
KEYlivingBLOG: Sisustus- ja juhlasuunnittelu
Koti hyppysissä: Arkitouhuja, askarteluja
Kotini on helmeni: Sisustus ja lifestyle
Kotohippusia: Diy, sisustus, lifestyle
Kääpiölinnan köökissä: Ruokaa ja leivontaa 
Kurpitsavilla: Tuunausta, koristelua
MarikaKK: Kuvataiteilija-kalligrafin taideprojekteja 
Metsolassa: Sisustus  ja lifestyle
Miia-Rebekka: Neuleita ja käsitöitä
NiinaKoo: Käsityöläisen arkea ja juhlaa
Niittylän Lapset: Sisustus- ja lifestyle 
Ninnuska: DIY ja kierrätystä
Siskonpaneelisoppaa: DIY, lifestyle, remontointi
Suvikukkasia: Kädentaitoja
Thulian In Wonderland: Kynsikoristelua
Villa Bohemian: Intohimona koti

Muutama postaus sitten kerroinkin, että meillä SObloggareilla kävi vieras. Ja nyt se on sitten julkista eli toimittaja Virpi Kupiainen-Ämmälä halusi tehdä meistä jutun paikallislehteen, Epariin ja juttu tuli tänään ulos. Sen voi lukea täältä Eparin digilehdestä klik. Kiitos hänelle siitä.
Kuten jo kerroinkin, keräämme muhveja muistisairaille jotka lahjoitamme Seinäjoen alueen vanhustenkoteihin tai vastaaviin. Kaikki kynnelle kykenevät voivat osallistua ja toimittaa muhvin sitten meille tai Seinäjoen LadyLinen tiloihin. Tehdään siis yhdessä hyvää! Kiitämme osallistumisesta jo etukäteen : )
4 kommenttia

  1. Tulin Sally`s blogin blogivinkityksen kautta heti tutustumaan - en ole ihan varma, olenko täällä aiemmin piipahtanut:) Tervetuloa vastavierailulle!
    Hugs&smiles♥
    SisustEllen

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.