Keittiön uusi ilme!Keittiömme pintaremontti alkaa olla pikkuhiljaa valmis, ainakin maalauksen osalta, pientä fiksausta vielä pitää tehdä, mutta suuret linjat ovat nyt valmiita. Ahkeroin hiihtolomaviikon maalauksen kanssa intoa puhkuen ja mitä lähemmäksi loppua tulin, sitä suuremmassa määrin olin tyytyväinen lopputulokseen. Aah, niin ihana valoisa keittiöni! <3

 Keittiössä ei ole tällä hetkellä vetimiä ja mietinkin pitkään niiden tarpeellisuutta sillä keittiö näyttää omaan silmääni paremmalta ilman niitä. Jätän asian hautumaan nyt hetkeksi ja katsotaan mitä sen asian suhteen teemme. Välitilakin näyttää ihan kivalta uuden värimaailman keskellä. Siihen alunperin kyllä suunnittelin maalia, mutta jätän senkin asian nyt hautumaan ja katsotaan mihin ratkaisuun sitten päädytään. Joskus on vain hyvä istahtaa ja vetää henkeä, antaa asioiden hautua. Tasot hiotaan vielä uudelleen ja niissä ei ole tällä hetkellä minkäänlaista vahaa ja pintaan jääkin nyt heti jäljet varsinkin rasvasta ja esim. mansikkahillosta (kokemusta on) joten vaha on ihan välttämätön tasoille arkea helpottamaan. Rasva ja lika ei tällöin imeydy tasoihin ja ne on helppo puhdistaa.

Mutta pidemmittä puheitta, tässä uudistunut keittiömme. Eikö ole huomattava muutos entiseen? : ) Keittiökaappien maalauksesta voit lukea täältä klik.

Mukavaa loppuviikkoa, minä lähden kohta pienelle ulkomaanmatkalle ja palaan taas sieltä intoa ja uusia sisustusideoita puhkuen sisustamisen pariin. Palaillaan!


Ennen keittiö näytti tältä:


13 kommenttia

 1. Kovan työn oot tehnyt, mutta hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olihan siinä hommaa. Hieman särkyä kädessä ollut, pitäisi muistaa/malttaa levätä välillä. : )

   Poista
 2. Upean näköistä! Mutta kyllä mä ne vetimet laittaisin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne täytyy laittaa jos noihin ei saada sitä ponnahdusmekanismia. Muuten vaikea avata. Reijät täytyy myös kitata umpeen. Mutta katsotaan mihin päädytään. : )

   Poista
 3. Ihastuttavan raikas muutos! Ja muutenkin kaunis koti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Muutos oli kyllä mieluinen myös meille.

   Poista
 4. Linkitit blogisi "linkitä blogisi-postaukseen" ja ihastuin heti :) Sun blogi pääsikin suosikkien Top kolmoseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sepä kiva kuulla! Kiitos paljon. : ) Tervetuloa seuraamaan.

   Poista
 5. Hurjan kaunis, tyylikäs ja kodikas keittiö!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.