Terveisiä Espanjasta!


Hola vaan, blogitaukoni venyi hieman pidemmäksi aikaa kuin olin ajatellut. Noh, täällä taas ollaan. Levänneenä ja kopallinen muistoja rikkaampana. 

Käväisin nimittäin ystävieni kanssa Espanjassa, Fuengirolassa. Fuengirola sijaitsee Etelä -Espanjassa, Costa del Solin rannikolla. Paikka on varmasti monelle tuttu, sillä siellä vierailee/asuu paljon Suomalaisia. Itse olin siellä jo kymmenettä kertaa joten paikka oli jo ennestään tuttu.

Sää suosi meitä vaikka sielläkin oli vasta kevät. Pystyimme ottamaan aurinkoa ja hieman pilvisemmällä säällä sitten teimme jotain muuta kivaa kuten shoppailtiin ja kierreltiin paikkoja. Syötiin hyvin ja nautittiin toistemme seurasta. Näköalat oli mitä huikeimmat ja kyllähän tässä taas on ollut totuttelemista pohjanmaan lakeuksia katsellessa. Heh..

Laitan teille nyt muutamia kuvia matkan varrella otetuista kuvista. 
Suosittelen käymään kohteessa jos ette ole koskaan käyneet. Malagaan löytyy edullisia lentoja ja sinne lennetään montakin kertaa päivässä. Suurin kustannus taitaakin olla se majoittuminen. Lisäksi kohteesta löytyy runsaasti shoppailtavaa joten suosittelen lähtemään puolityhjällä laukulla jos yhtään olet taipuvainen hullaantumaan kaupoissa. Hintataso on alhaisempi kuin Suomessa kun löytää oikeat paikat jolloin tekee mieli vaikka ja mitä. Itse ostin huiveja, laukkuja, vaatteita, kenkiä ja koruja. Myös edullisia meikkejä löysin sekä kynsikoruja (yhdessä kuvassa niitä testailin) ihan muutamalla eurolla.

Nyt sitten odotellaan, että kevät pääsisi kunnolla käyntiin täällä koto-Suomessakin.  

Mukavaa viikkoa!
Marika
4 kommenttia

 1. Niin ihania kuvia! Tulee ihan matkakuume, kun kuviasi katselee.
  Ollaan käyty Espanjassa muutaman kerran ja tykätään tosi paljon.
  Ja edukasta on siellä shoppailla. Vaatteita on ostettu isot määrät sieltä.
  Mukavaa tiistai päivää sinulle!

  VastaaPoista
 2. Mua huvittais kovasti käydä tuolla. En oo koskaan käynyt Espanjassa, vaan aina tulee lähdettyä ihanaan Kreikkaan :) Pitääkin perehtyä, kannattaisko sinne lähteä talvella..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta käymään vain. Talviaika on tuolla myös joten marras-helmikuu eivät ole auringonpalvojan aikaa, itse tykkään käydä syys-lokakuussa tai touko-kesäkuun vaihteessa.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.