Astianpesuainepullokin voi olla kaunisTänään siivotessani huomasin, että astianpesuaine oli loppumassa tiskipöydällä olevasta pumppupullosta. Lisätessäni tuota ihanan vihreää ja omenantuoksuista pesuainetta pulloon, päätin napata teille muutaman kuvan. Sisustaminen monesti ulottuu myös siivousvälineisiin ja tässä minun valintani. 

Olen aina inhonnut rumia astianpesuainpulloja ja löysin joskus Ikeasta tämän lasisen pumppupullon. Ajattelin testata miten astianpesuaineen käyttö onnistuisi tuon pumppupullon kanssa. Ja täytyy sanoa, että se on onnistunut erittäin hyvin. Astienpesuaine on aina käden ulottuvilla ja kauniisti esillä. 
Tiskiainetta menee myös huomattavasti vähemmän, koska voit säädellä ottamaasi määrän painallusten lukumäärällä. Kätevää!

Musta suihkepullo on Mayn musta5101 -keittiösuihke kaikenlaisten keittiöpintojen siivoukseen. Tuoksuna mustikka. Mayn tuotteet ovat kotimaisia ja ekologisia. Tuote ei sisällä barabeeneja. Pullo on yksinkertaisen kaunis ja tietenkin musta! Musta tiskiharja on samaa sarjaa ja se on valmistettu tehtaan ylijäämämateriaaleista sekä harjakset on luonnonmateriaalia. Harja on aika pehmoinen ja joskus täytyy kyllä turvautua ihan kaupan perustiskiharjaankin. Minulta löytyy myös Mayn musta kori, joka nyt ei ole kuvassa, mutta siinä säilytän näitä kaikkia (paitsi keittiöpyyhettä). Kannattaa käydä tutustumassa Mayn tuotteisiin täällä. 

Siivousliina on virkattu kestoliina, joka on ostettu käsityömessuilta aikoinaan ja tavaroiden alla oleva keittiöliina on Lapuan Kankureiden Ruut -mallistosta. Aivan ihana kuosi! Olen haaveillut saman sarjan pöytäliinasta ja täytyisikin tehdä retki Lapualle, Kankureiden myymälään tässä tulevan kesän aikana. 

Mutta nyt takaisin siivouspuuhiin... 

Pst.. Blogissa oleva arvonta päättyy sunnuntaina, joten vielä on aikaa osallistua täällä

Ei kommentteja

Kiitos kun jätit viestin.