Blogin ulkoasu


Vihdoinkin!

Olen monesti selannut Etsyn blogipohjia kieli keskellä suuta ja haaveillut yksinkertaisesta ja tyylikkäästä blogipohjasta, mutta ikinä ei ole uskallus riittänyt ostamaan sieltä mitään!  Olen epäröinyt omaa osaamistani lataamisen osalta ja se kuinka se istuisi jo olemmassa olevaan blogipohjaan. Saisinko kaiken vain sekaisin entistä enemmän?

Pelko osottautui turhaksi, sillä sieltä voi ostaa myös asennuksen! Ai miten kätevää! Blogiystäväni vinkkasi palvelusta ja olin heti valmis kokeilemaan. Asiointi tapahtuu englanniksi ja voit neuvotella heidän kanssaan mitä blogiin haluat.

Vuorokausi maksusta ja uusi pohja oli siellä! Mitäs tuumaatte?

Joitakin juttuja sivupalkista hävisi, kuten blogilista sekä kotimme kuvat. Mutta täytyy kerätä mielenkiintoisia blogeja sinne uudelleen ja katsoa mitä sinne sivupalkkiin oikeasti haluaa. Ulkoasua voi muokata itse, kuten ennenkin. Vielä minullakin on kesken hienosäätö ja tähän saakin äkkiä uppoamaan monta tuntia. Eli varoituksen sana! Varaa aikaa! Aiheuttaa jonkin sortin riippuvuutta! Heh..

Mutta hei, tänään paistaa aurinko! Ihanaa...

Mukavaa vapun odotusta kaikille!

Marika4 kommenttia

  1. Samaa olen miettinyt itsekin, että uskaltaako, kun ei tosiaankaan ole mikään Einstein näitten juttujen kanssa. Ehkä sitten joskus, kun olis sitä aikaa perehtyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sama : ) Ja kannattaa kyllä varata aikaa, kuitenkin korjauksia pitää sivuilla tehdä.

      Poista

Kiitos kun jätit viestin.