Suomen Taidetarvike SeinäjoellaKävimme SObloggareiden kanssa tutustumassa Suomen taidetarvikkeen (ent. posliiniporras) myymälään Seinäjoen katajalaaksossa. En ole koskaan aikaisemmin käynyt siellä, mutta törmännyt kyseiseen yritykseen messuilla. Muistan yrityksestä parhaiten ne ihanat vauvanuket, joita omalle kuopukselle himoitsin joillakin messuilla aikoinaan. Suomen taidetarvike on vanha perheyritys ja se on voittanut useita palkintoja. 

Suomen taidetarvike myy posliinin maalaustarvikkeita, lasitarvikkeita lasiaskarteluun, tekstaus- ja kalligrafiatuotteita sekä muita askartelutarvikkeita. Lisäksi heillä on laaja valikoima mitä ihanampia nukkeja sekä nukentarvikkeita. 

Tuotteita voi käydä ostamassa paikan päällä tai sitten tilata netistä. Heidän verkkokauppaan pääset tästä (klik,klik)
Liikkeessä on meneillään parasta aikaa nukkenäyttely ja itse asiassa nuket ovat myös myynnissä. Se, miten nuket päätyivät myyntiin Suomen taidetarvikkeeseen on mielenkiintoinen, kannattaa käydä katsomassa paikan päällä. Nukeista saatu tuotto lahjoitetaan syöpäsairaiden lasten hyväksi eli hyvään tarkoitukseen menee eikä hinnatkaan ole päätä huimaavia.

Alla kuva myyntinäyttelyn muutamasta nukesta. Nukkeja on siis seinänlevyinen vitriin pullollaan. Käykää ihmeessä katsomassa! Saimme myös polttaa valitsemamme siirtokuvan posliinimukiin ja minä valitsin prinsessa-aiheen meidän tulevalla 7 -vuotiaalle.

Nyt täytyy joutua parturiin...

Marika

2 kommenttia

  1. Joutua parturiin, ei joutaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se hyvä, että joku katsoo minun kirjoitusten perään. Pohjalaiset sanonnat meinaa tekstiin tulla väkisinkin. Heh..

      Poista

Kiitos kun jätit viestin.