Vihreä lasipullo


Hei vaan ja mukavaa sunnuntaita kaikille! 

Me ollaan vietetty perusteellista siivouspäivää ja heitetty mattoja ulos tuulettumaan! En tosiaankaan kiikuta mattoja ulos joka viikko, vaan aika ajoin. Toisin kuin äitini, joka edelleen jaksaa tehdä sen joka ikinen viikko! En käsitä! Heh.. Toki puhtaaseen ja raikkaseen kotiin on aina kiva tulla, mutta en vain millään saisi aikaiseksi siirrellä huonekaluja mattojen tieltä joka viikko! Huh, tulee jo hiki pelkästä ajatuksesta. Pesimme lattiat tällä kertaa mäntysaippualla joka minusta niiin ihana tuoksu! Tuoksun voi haistaa vielä päivien päästä aina kun ulko-oven aukaiset. Ai miten ihanaa.. 

Mattoja ulos viedessäni, mietin tuota olohuoneen villamattoa. Onko se liian raskas siihen näin kesää ajatellen. Minulle alkoi nousta mattokuume! Kuljemme kesäisin olohuoneen poikki terassille ja takaisin eli matto täytyy olla helposti puhdistettava eli imuroitava. Villamatto ei kyllä ole paras mahdollinen tähän tarkoitukseen, mutta katsotaan löydänkö jotain sen tilalle.


Siivouksen keskellä kipaisin hakemassa puutarhasta muutaman silmuilla olevan oksan. Asetin ne tähän kirpparilta, Lakeuden Shoppikselta tekemääni löytöön. Nimittäin tähän ihanaan vihreään lasipulloon.  Pullon muotoilu viehätti minua paljon sekä tuo tumma sammaleenvihreä väri. Oikein huokaisin sen kauneudesta, kun muutaman silmulla olevan risun siihen asetin. Yksinkertaisesti kaunis! Katsokaa vaikka.. Kävimme tänään myös Seinäjoen rytmikorjaamolla Designsunnuntaissa ja siitä lisää sitten, kun ehdin käsitellä ottamani kuvat! Paljon mielenkiintoisia tuttavuuksia ja ihania tuotteita! Myös blogiystäviäni oli paikan päällä useita, esittelen teille myös heidän suunnittelemiaan tuotteita ja palveluita. Ensi viikkoon siis!
2 kommenttia

  1. Oletko harkinnut hamppumattoa? Se on vähän kevyempi ja vilpoisempi kuin villamatto ja ennen kaikkea tosi kestävä ja helppo puhdistaa.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.