Kotini on helmeni mukana Kotiblogit -lehdessä!Kun sain tietää pääseväni mukaan Kotiblogit -lehteen, olin todella iloinen ja yllättynytkin. Vain viikko laittamastani sähköpostista, sain vastauksen, että tervetuloa seuraavaan lehteen. APUA! Oli ensimmäinen ajatus. 

Aikaa oli vähän (minun mittapuussa), sillä minulla häämötti ulkomaanmatka edessäni, enkä haluaisi lomalla asiasta enää ressata. Kuitenkin jotain viilauksia siellä lomalla sitten kuitenkin tein. Heh.. Läppäri kulki mukana vaivattomasti käsimatkatavaroissa.

Kotiblogit -lehden idea on siinä, että bloggari itse tekee jutun lehteen, jonka he sitten oikolukevat. Ohjeistus tulee kyllä heiltä, mitä saa/kannattaa juttuun laittaa. Jutun aihe sovitaan yhdessä. Kuvat lehdessä ovat myös bloggareiden itse ottamia tai ulkoistettu jollekin toiselle, mutta bloggari toimittaa kuvat lehdelle.  Kuvat eivät tuottaneet päänvaivaa minulle, vaan se kirjoittaminen,  kuinka, miten, mitä  apuaa! Menin kirjastoon kirjoittamaan, jossa sain ajatuksesta kiinni. Niin se juttu vain valmistui, minun ensimmäinen lehtijuttuni. 

Hienointa tässä on se, että lehti ottaa mukaan tällaisia "tavallisia" blogeja eikä vain niitä ylisuosittuja blogeja. Minusta sellaisia ammattilaisten tekemiä lehtiä on jo ihan tarpeeksi; tämä lehti tulee lähemmäksi tavallisia koteja. 

Olin suunnattoman ylpeä itsestäni, että olen saanut aikaan jotain, jotain sellaista mitä muutkin haluavat nähdä ja jakaa. Kyllä siinä hymy oli herkässä, kuten arvaattekin. Kyllä tämä taas inspiroi kirjoittamaan blogia iloisin mielin. Kiitos vain Katille sinne Kotiblogit -lehteen, hänen kanssaan oli ilo asioida. 

Eli siellä se nyt on, kaupan hyllyllä. Tänään oli julkaisupäivä. Käykäähän ostamassa lehti. Lehdessä on sisustamista, matkailua, puutarhavinkkejä ja paljon muuta. Yli sata sivua kaikkea sitä ja paljon uusia  blogi-tuttavuuksia, jos vanhat alkaa kyllästyttämään. 

Postissa sainkin jo oman lehteni, mutta kaupan hyllyllä piti käydä vielä tarkistamassa, onko se juttu siellä. Ja olihan se!

Hauskaa loppuviikkoa
Marika


4 kommenttia

 1. Ihan mahtavaa! Onnittelut!
  Olen onnekseni saanut tännekin pari kyseistä lehteä luettavakseni ja se on minusta todella kiva lehti!
  Ehkäpä minäkin uskallaudun joku päivä kokeilemaan!

  Lempeitä kevättuulia täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
 2. Hienoa, onnea! Pitää käydä ostamassa lehti. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kannattaa käydä ostamassa lehti, paljon kivoja blogeja ja aiheita. : )

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.