Meidän keittiö ja vedinmietintöjä


Keittiökaappien maalauksen jälkeen olen paljon pohtinut uusien helojen eli vetimien hankkimista. Olen ihastunut nahkavetimiin ja yhdessä fb -ryhmässä sain vinkin miten ne voisi toteuttaa ihan itse. Kuitenkin minua arveluttaa niiden puhtaanapito ja kestävyys keittiössä, jossa ne ovat kovan kulutuksen alla. Kävin myös läpi koko kaupungin valikoiman vetimien osalta ja sain kuulla, että meidän vetimet ovat erikoiskokoa. Valmiina en siis löytänyt mitään mieluista. Haluan kuitenkin vaihtaa vetimet uusiin, sillä haluan keittiöstä hieman persoonallisemman näköisen.

Päädyimme nyt kuitenkin laittamaan vanhat vetimet paikoilleen ja miettimään mitäs nyt..Olen todella onnellinen tästä valkoisesta keittiöstäni. Kuinka se on nyt valoisa ja lämminhenkinen.  Kuvan vanha koulutuoli on minun yksi lempituoleistani, se on löytö kirpputorilta. Edellisen postauksen pullot kukkineen päätyivät keittiön pöydälle. Täytyy hakea kukkakaupasta niihin jotain erilaisia ja erikoisempia kukkia. Minulla kun on nyt tämä kukkamania päällä. Heh..

Ostin meille parsaa kaupasta ja minusta parsa on itsessään jo kaunis! Kirpparilta löysin kasvisruokakirjan huimalla puolellatoista eurolla!  Ajattelin kokeilla uusia reseptejä, kun olen kyllästynyt tekemään aina samaa ruokaa. Muutenkin voisi syödä hiukan kevyemmin ja terveellisemmin. Parsa on hyvää, mutta hirveän harvoin sitä tulee ostettua. Ehkä tähän tulee nyt muutos! Erkkeriin ei kuulu oikein mitään uutta, kukat vain vaihtuvat pöydällä. Tikkurilan petrooli seinä viehättää minua edelleen. Oli kyllä nappivalinta meille. Erkkeriin pitäisi saada uusi matto tai ehkä se ei tarvitse mattoa laisinkaan. 

Huomenna kannattaa suunnata lehtipisteiden sisustuslehtihyllylle, siellä voi tulla vastaan jotain tuttua! ; )

Ja muistakaan käydä osallistumassa Kuovin ihanan koristetyynyn arvontaan! Arvonta on postauksen lopussa.
Täällä, klik,klik

Iloisin terveisin Marika
4 kommenttia

 1. Eihän noi vetimet oo yhtää hassummat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nekin käy, itsellä vaan joku päähänpinttymä saada jotain uutta. : )

   Poista
 2. Voi Marika! Jos otsikossa on vedin mietintöjä, se tarkoittaa sinun vetäneen mietintöjä perässäsi. Jos tarkoitat ovien vetimiä, pitää olla yhdyssana (vedinmietintöjä). Mutta muuten kivoja juttuja sinulla.

  VastaaPoista
 3. Niin tai vedit mietintöjä kuten joku vetää huumeita tai muuta kamaa. Tää on ihan kuin Fingerporin sarjakuvassa, monimerkityksellistä. Ihanaa leikitellä kielellä. (Siinäkin on monta merkitystä...)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.