Kukkia lasipullossa

Olen ihastunut ajatukseen laittaa erilaisia kukkia erikokoisiin ja näköisiin pulloihin. Niistä voi muodostaa asetelmia tai laitaa ihan yksinäänkin koristeeksi ihan minne vain. Minusta ne ovat niin sieviä!

Pulloja löytyy varmasti jokaisen kodista tai niitä voi haalia kirppareilta. Myös sairaalan pienet lääkepullot ovat juuri sopivia tähän tarkoitukseen. Itse laitan näihin yleensä jo parhaat päivänsä nähneistä kukkakimpuista ne parhaiten säilyneet yksilöt. Meillä on nykyään aina tuoreita kukkia vähintään yhden kimpun verran enkä edes muista aikaa kun niitä ei ollut. Minusta on hienoa, että leikkokukkien saatavuus on helpottunut ja melkein joka marketista voi napata kimpun mukaansa. 

Myös lämpimät kesäpäivät siintää jo mielessä ja tuskin maltan odottaa aikaa, kun saan kattaa pöydän ulos ja kerätä luonnosta kukkia koristeeksi. Kuvitellaan ihanat ystävät ja perhe ympärillä, hyvää ruokaa ja paljon naurua! Unohdetaan hyttyset, siitepöly ja tuulen mukana lentelevät kertakäyttöastiat. Minun haavekuvassani ei ole sijaa millekään noista. Heh..

Huomenna kuvailen teille sitten hieman keittiötä.

Hauskaa viikkoa!
2 kommenttia

  1. Oi ihanuutta! Kaikenlaiset kukat ovat kyllä ihanan näköisiä lasipulloissa <3 Ja rykelmänä niin ihanat!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.