Toimiston sisustussuunnitelma


Vinkkasin teille jo kauan sitten tästä työharjoitteluna tekemästäni sisustussuunnitelmasta, jonka tein eräälle yritykselle viime syksynä. Minun on monesti pitänyt postata aiheesta, mutta se on remontin ja muun kiireen keskellä vain jäänyt. Aiheita bloggaamiseen olisi vaikka kuinka, kunhan vain ehtisi kaiken toteuttaa. Tässä tulee nyt postaus aiheesta hieman tiivistettynä.

Toimisto on kolmen miehen suunnittelutoimisto, jonne piti saada työpisteet kolmelle sekä valmius lisätä työpisteitä tarvittaessa. Myös pieni neuvottelutila/kahvinkeittopiste piti tilaan saada. Lisäksi toimiston pitäisi olla viihtyisä ja toimiva, tietenkin! Myös kustannukset eivät saaneet nousta pilviin. Näistä lähtökohdista lähdin suunnitelemaan toimiston sisustussuunnitelmaa ja sain aika vapaat kädet värimaailman suhteen.

Muistan miten minua jännitti esitellä suunnitelma heille. Olihan tämä minun ensimmäinen yritykselle suunnittelemani toimistotila. He kuitenkin tykkäsivät näkemästään ja pienin muutoksin lähdimme toteuttamaan sisustussuunnitelmaa.


Tässä näette lähtötilanteen kun ensimmäisen kerran tyhjässä toimistotilassa kävin. Toimisto on yhden huoneen kattava 36 neliöinen tila.





Lähdimme siitä, että seinät maalattaisiin ja minä toteuttaisin maalauksen itse. Maalausurakkaan menikin oma aikansa ja värimaailmaksi valitsin siniharmaan kahdessa eri sävyssä. Huonekalut ovat pääosin valkoisia ja tehosteväriksi tuli punainen pieninä annoksina.

Huonekaluissa hyödynsimme jo olemassa olevia huonekaluja ja loput hankimme Ikeasta.

(Selfie maalausurakan keskeltä. Heh, olkaimetkin ihan kierossa)



Lopulta toimisto oli valmis. Pieniä hankintoja jäi vielä toteuttamatta ja tauluja puuttuu seinältä, mutta ne tulevat sitten ajan kanssa. Asiakkaan oli päästävä muuttamaan mahdollisimman pian uuteen toimistoonsa. Olimme kaikki tyytyväisiä värimaailmaan ja toimiston toimivuuteen, kuin se noissa puitteissa voi olla. Kuvat on otettu viimevuonna ennen joulua, osa kännykällä, joten pahoittelen niiden laatua. Hieno kokemus kokonaisuudessaan ja kyllä tätä tehdessäni tiedän olevani oikealla alalla.


Maanantaiterveisin Marika

Ps: Tämä viikko on blogiurani jännin viikko. Siitä sitten lisää loppuviikosta!







Ei kommentteja

Kiitos kun jätit viestin.