Designsunnuntai


Designsunnuntaita vietettiin Seinäjoen rytmikorjaamolla 24.4. Tapahtuma on jokavuotinen, mutta itse olin ensimmäistä kertaa paikan päällä. Tapahtumapaikkana on 2011 saneerattu entinen postiautovarikko, joka on ihanan rouhea ja tunnelmallinen. Intoa puhkuen lähdin katsomaan mitä paikan päältä oikein löytyy.

Tapahtuma lupaa mukavaa tunnelmaa, musiikkia, työpajoja ja myyntitorilta voit ostaa uunituoretta designia. Myyntitorilta löydät persoonallisia ja laadukkaita vaatteita, asusteita, kodin- ja vapaa-ajantuotteita. Myös taidetta ja printtituotteita. Tapahtumassa oli kahvila ja ulkona sai ostaa katuruokaa.

Olin positiivisesti yllättynyt kuinka kiva tapahtuma olikaan kyseessä. Miksi en ole aikaisemmin täällä käynyt!? Tapahtumassa oli myös useita tuttuja kasvoja blogimaailmasta. Bloggariystäviäni, jotka olivat  myymässä omia tuotteitaan tai palvelujaan. Heitä kävin tietysti moikkaamassa ja muutamia oikein mielenkiintoisia uusia tuttavuuksiakin tuli vastaan. 
RiiKen myyntipisteessä tein joitakin ostoksia. RiiKen tuotteet ovat kauniin yksinkertaisia ja minun makuuni sopivia. Mukaani tarttui Mettässä -juliste sekä muuta pientä paperitavaraa. Julisteen laitoin kultaisiin kehyksiin ja se sai paikkansa työpöydältäni. Myös rusettikuvioinen paperipussi on RiiKen valikoimasta.
Olin myös yllättynyt kuinka paljon myyjiä tapahtumassa oli! Katseltavaa ja ostettavaa olisi ollut vaikka kuinka. 

Marikan tapasin kun hän teki kalligrafianäytöstä kahvilan takana olevalla seinällä.  Marika kirjoitti seinälle design & sunnuntai tapahtuman värejä ja muotoja kunnioittaen. Omien sanojensa mukaan tekstit menevät päin seiniä! Heh.. Hienoa jälkeä kuitenkin!

NiinaKoon taidetta sekä itse sidottuja kirjoja kävin myös ihastelemassa. Hänellä oli mm, ihanan pieniä kirjariipuksia, joka olisi erittäin hyvä lahjaidea vaikka innokkaalle lukijalle. 
Tapahtumassa oli kiva tunnelma ja paljon, paljon katseltavaa. Suosittelen teitäkin tulemaan paikan päälle taas ensi vuonna. Designsunnuntain fb -sivut ovat täällä, josta voit seurata tulevia tapahtumia. 


Mukavaa tiistaita!
Marika

Ei kommentteja

Kiitos kun jätit viestin.