Terassin sohvamietintöjä ja arvonnan voittaja!


Aurinkoisia terveisiä täältä pohjanmaalta!
Mittari lähenee kahtakymmentä astetta ja ulkohommat kutsuu luokseen. Paljon olisi sielläkin tehtävää; terassin uudelleen maalaamista, haravointia jne. Terassin kaiteet saavat myös kyytiä tänä keväänä.

Haaveilen lasitetusta terassista, jonne voisin viedä sohvan. Missä olisi kiva köllötellä kesäpäivinä tai ottaa vaikka pikku torkut. Minulla on tämä Ristomatti Ratian kaunis ja ajaton sohva eteisessä, joka olisi juuri sopiva tuonne terassille, mutta terassimme on sen verran avoin, että vesi pääsee kyllä kastelemaan kaiken, sopivan sadekuuron saapuessa. Täytyisi löytää sellainen jokasään kestävä sohva, johon voisi heittää pitkäkseen. Katsotaan löytyisikö sellainen jostakin käytettynä. Jos sinulla olisi myydä meille sellainen, ota ihmeessä yhteyttä! Yhteystiedot löydät blogin yläbannerista.

Ja sitten siihen arvontaan.

Arvottavana oli kotimaisen Kuovin kaunis orvokkimerityyny, arvonta oli täällä (klik). Ihanaa miten moni kävi jutun lukemassa ja se onkin ollut suosituin blogiteksti viimeisen kuukauden aikana. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Tällä kertaa onnetar suosi... 


IDA HHH :ta!

Onnea voittajalle! Laitan sinulle sähköpostia. 
Ei kommentteja

Kiitos kun jätit viestin.