Hartman Koti Ruutu - skandinaavista tyyliä!


Seinäjoen asuntomessukohteessa numero 30 on Hartman koti Ruutu. 
Selkeä, ajaton, skandinaavinen ja lämminhenkinen koti. Tämä koti mielytti minua suuresti!

Vaaleita pintoja, puuta, graafisia ja moderneja sisustusratkaisuja ja hauskoja oivalluksia. Myös luonto näkyy tässä sisustuksessa voimakkaasti ja pidän siitä erityisesti. Monta sellaista juttua, jotka voisin omaan kotiini ottaa siltä seisomalta. Sisustussuunnittelija Elina Ristimaa oli paikalla pienen poikansa kanssa ja yhdessä ihastelimme hänen kättensä jälkiä. Kaunista ja kodikasta! Upea koti, ei muuta voi sanoa! Tämä koti lukeutuu kyllä ehdottomasti suosikkeihini. 3 kommenttia

 1. Tuo lukulamppu on väärässä paikassa. Ei voi lukea sängyssä mitään, jos lamppu on noin. Ihmettelen myös, miksi joka talossa on niin älyttömästi tyynyjä joka paikassa; sohvat täynnä ja tässä myös sängyt täynnä tyynyjä. Mihin ne laitetaan, kun halutaan istua sohvalla tai nukkua sängyssä? Valoisuus ja valkoisuus olivat tämän kohteen plussia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, luulenpa, että tässä on mietitty visuaalista ilmettä enemmän ja varmasti tyynyjä tullaan tosi elämässä karsimaan. Olen kyllä nähnyt, että toiset pitää makuuhuoneessa koria jonne ylimääräiset tyynyt laitetaan.

   Poista
 2. Hei! Olivatko nuo keittiökaapistojen ovet mattapintaisia? Hankala välillä puhelimen näytöltä arvioida.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.