Omenapuun kukka


Joka ikinen vuosi ihastelen ja ihastun uudelleen omenapuun kukkiin! Ne on niin kauniita!

Meiltä löytyy omasta pihasta Valkea Kuulas sekä koristeomenapuu jonka nimeä en nyt muista. Tämä Valkea Kuulas kukkii täyttä häkää ja voi miten ihana se on! Koristeomenapuu vielä availee kukkiaan. Siihen tuleekin sitten purppuran värisiä kukkia. Molemmat ovat minun itseni istuttamia, joten olen erityisen ylpeä omenapuistani. Heh.

Eilen kuvailin öljyämääni terassia ja siinä samalla nappasin kuvia omenapuusta. Saimme kuvaan myös pienen pörriäisenkin, joka istahti kukkaan ruokailemaan. Kyllä se vaan kesä alkaa olemaan näilläkin leveysasteilla, kun hyttysetkin minua jo eilen kiusasivat ja sain hätyytellä isoa ampparia olohuoneesta pihalle päin. Hyvin kyllä osasi lentää ovesta ulos.

Mukavaa päivää kaikille, hieman on pilvinen päivä täällä Seinäjoella, mutta nyt on hyvää aikaa tehdä sisähommia tai sitten lähteä kirpputorikierrokselle.

Ja palaan taas asuntomessutaloihin seuraavassa postauksessa ja terassin öljyämisestäkin on tulossa juttua.

Marika


1 kommentti

  1. Olen samaa mieltä kanssasi, omenapuu on kaunis! Mielestäni se voittaa kaikki muut kukat, ulkonäkö, mieto tuoksu, syksyllä omenat ja rosoinen runko! Saisinpa omenapuun oksia kukkakimpuissa kauppiaaltakin.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.