Tummanpuhuva - Lumiance


Tämä vähäeleinen musta puutalo kohteessa 33, on minusta erittäin puhutteleva ja kaunis, vaikka onkin sisustettu tummilla sisustusratkaisuilla. Isot metsäänpäin olevat ikkunat tuovat paljon valoa sekä tunteen luonnonläheisyydestä. Voin vain kuvitella, miltä näkymä näyttää talviaikaan. Tyylikkäät ja laadukkaat huonekalut ovat jatkumoa talon modernille tyylikkyydelle. Myös tummien pintamateriaalien sekä sisustuksen vuoksi, valaistukseen on panostettu erityisesti. Luulenpa, että musta sisustuksessa tulee lisääntymään tulevaisuudessa ja minusta tämä on hieno esimerkki siitä, että tummanpuhuva koti voi olla kodikas.

Ensimmäistä kertaa pääsin myös näkemään mickrosementtilattian ja olen itsekin haaveillut sellaisesta. Lattia oli tyylikkäästi toteutettu ja se oli kyllä kaunis ja eläväpintainen, mutta pehmeä. Talon piha oli myös kaunis, jonka on toteuttanut eteläpohjalainen Niina Niinistö, jonka yritys on nimeltään Ellen. Ellenillä suunnitellaan pihoja ja puutarhoja asiakaslähtöisesti, rennolla otteella. Eli sinne vain yhteydenottoa jos sellaisille palveluille on tarvetta. Valitettavasti minulla on erittäin vähän ulkokuvia, sillä alueella oli monessa paikkaa vielä ulkohommat kesken joten keskityin lähinnä kuvaamaan sisällä.

Kaunis, moderni ja vähäeleinen koti eikä muuta voi kuin huokailla (taas!).

Sisustus on talon emännän itsensä suunnittelema ja hänellä taitaa kyllä olla sisustajan lahjoja. Hienoa työtä!
5 kommenttia

 1. Tosi kiva kun on näin erilaisia kohteita. Tummuus puhuttelee kyllä, upean näköistä on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä,,jokaiselle löytyy jotakin! 😊 Hienoja koteja ja on kyllä käymisen arvoinen paikka.

   Poista
  2. Kyllä,,jokaiselle löytyy jotakin! 😊 Hienoja koteja ja on kyllä käymisen arvoinen paikka.

   Poista
 2. Voih mikä talo. Näyttää kyllä upealta. Korkeiden seinien kanssa musta toimii tosi hyvin, antaa sitten talvellakin pimeinä aikoina valoa paremmin sisälle. Toivottavasti pääsisin itsekin käymään tänäkin kesänä asuntomessuille, lehdistöpäivä oli nyt vähän huonona päivänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä on upeita koteja! Musta kyllä sopii ja kun valoa on riittävästi niin ei tule liian synkkä. Tervetuloa vaan Seinäjoelle messuille! : )

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.