Vanhat lakanat pöytäliinana


Minä olen nyt niin ihastunut!

Nimittäin näihin vanhoihin valkoisiin lakanoihin erkkerin pöydällä, etten malttanut niitä ottaa pois tyttären syntymäpäiväjuhlien jälkeen. Minusta ne tuovat ihanaa pehmeyttä tuohon aika kolkkoon erkkeriin, jossa ei ole edes ikkunaverhoja. Myös pinnatuolit saavat jäädä tuohon ja tarkoitus olisi hankkia niitä lisää. Tuolit pitäisi olla samankorkuisia ja mielellään erivärisiä. Valkoisia ja mustia. Ehkä tämä on nyt sitten sitä kesämökin kaipuuta, koska näistä tulee mieleen kesäpäivä, pienen mummonmökin kuistilla. heh.

Uusi kukkakimppu kauniin punaisine kukkineen toi kivaa kontrastia ja sopi erittäin hyvin tuon petroolin seinän kaveriksi. Mitäs tuumaatte?Kirpparilta löytyi 50 sentillä kaunis ruukku, johon ostin pienen taimenalun. Lakeuden shoppiksella, joka on kirpputori Seinäjoella, löytyi hylly, jossa oli monenlaisia taimia muutamalla eurolla. Myyjä kertoi pitävänänsä pöytää kuukauden ajan. Olen itse vain niin ummikko näissä kukkasioissa, että juuri ja juuri erotan jukkapalmun ja peikonlehden toisistaan, saati nyt sitten tietäisin monivuotisten ulkokukkien nimiä tai ominaisuuksia ulkoa. Heh. Tiedän vain niiden olevan kauniita! Onneksi tämä myyjä oli kirjoittanut jokaisen taimen kohdalle nimen ja pienen kuvauksen jokaisesta taimesta. Helpottaa tällaista ummikkoa huomattavasti. Silti minulle tuli valinnanvaikeus.

Eilen sain tyhjättyä ja pestyä terassin öljyämistä varten, Seurailen tässä sääennustetta, koska voisin alkaa hommiin. Ärsyttävää tällainen odottelu. Tuo rumainen sääennustekin vaihtelee koko ajan! Muutaman päivän kuiva jakso olisi hyvä olla tuon öljyämisen jälkeen, ettei käy köpelösti.

Marika

2 kommenttia

Kiitos kun jätit viestin.