Olohuoneen sisustus


Juhlat on juhlittu ja koristeet riisuttu pois.
Ihana yksinkertainen ja selkeä sisustus mielyttää taas silmää, vaikka välillä on kiva revitellä vähän romanttisempaankin suuntaan. Täytyy kyllä myöntää, että minussa asuu pieni romanttikko, vaikka tykkään nykyään pitää kotini simppelinä ja värit neutraalina. Haaveilen kesämökistä, jossa voisin toteuttaa hieman romanttisempaa minääni. Joka ikinen kevät minuun iskee mökkikuume! Noh, se ei ole kuitenkaan ajankohtainen nyt. Haaveillaan siis vain..

Aamun sarastaessa otin teille muutamia kuvia olohuoneesta.
Sininen villamatto on viety varastoon ja tilalle on tullut graafisempi matto. Matto on liian pieni isoon olohuoneeseemme, mutta se on nyt saanut olla siinä, sillä meillä olisi tarkoitus jossain välissä tyhjätä koko olohuone! Nimittäin meillä alkaa kesän aikana lattianmaalausprojekti. Siitä sitten lisää, kun saadaan hommat siihen pisteeseen, että työt voi alkaa. Toukokuu on ollut niin hektistä juhlintaa, että projekti menee väistämättä kesälle. Olen kyllä innoissani tästä projekstista. Siitä tulee hieno!
Ensi viikonloppuna olenkin bloggareiden kanssa tutustumassa Seinäjoen asuntomessualueeseen katujuhlien merkeissä. Paikalla on noin 50 bloggaria ja tapahtuman takana on kaksi blogiystävääni, jotka ovat tämän ihanan tapahtuman meille mahdollistaneet. Kiitos Hanna ja Tiina! Yhteistyökumppaneitakin tapatumassa tullaan näkemään, jotka mahdollistavat meille jonkinlaista herkuttelua tapahtuman aikana.

Oi, kuulostaa niin hyvälle! Tuskin maltan odottaa, mitä kaikkea ihanaa siellä onkaan! Juttua sitten lisää blogissa, kun juhlat ovat ohi. Varmasti otan paljon kuvia, joita voin sitten teille jakaa.

Mutta sitä ennen ajattelin öljytä terassin, jos nyt ei vain sataisi koko ajan. Voisin ainakin lähteä pesemään ja tyhjämään terassia valmiiksi, että saisi hyvän sään tullen alkaa hommiin.

Reipasta päivää teillekin!

Marika5 kommenttia

  1. Voi miten kaunista teillä on. Ihana uusi blogituttavuus minulle :) pitääkin tulla useammin kyläilemään. Teille on tulossa kyllä huippu kiva päivä asuntomessualueelle, nauttikaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva että löysit blogiini. Sinun blogissa olen kyllä vieraillut aikaisemminkin. : ) Luulen myös, että kiva päivä tiedossa. Kiva nähdä muita bloggareitakin. Mukavaa kesän alkua sinulle.

      Poista

Kiitos kun jätit viestin.