My Little Pony synttärit


Meillä juhlittiin eilen 7-vuotiasta!

Oikea päivä on vasta parin viikon päästä, mutta pidettiin kaverisynttärit jo nyt. Tässä kuussa kun on paljon menoja, niin katsoin parhaammaksi pitää juhlat jo nyt. Mummit ja vaarit sekä kummit saa tulla sitten lähempänä oikeaa päivää.

Teemana meillä oli neidin rakastama My Little Pony.

Rakastan järjestellä juhlia ja kattauksia, mutta mikään intohimoinen leipuri taas en ole. Osaan kyllä tehdä perusjuttuja, mutta hyvin herkästi ulkoistan leipomiset muille, jos haluan jotain spesiaalia. Tällä kertaa blogiystäväni Anu, leipoi meille ihanaakin ihanemman My Little Pony -kakun! Ohjeet kakun tekoon löydät Anun blogista täältä

Kakun täytteenä oli kinuskia ja mansikoita ja voin kyllä sanoa, että lapset tykkäsivät!Pöytäliinaksi laitoin kaksi vanhaa lakanaa ja niiden päälle, keskelle pöytää pienemmän neliskanttisen liinan, joka on löytö kirpputorilta. Kertakäyttöastioita keräsin pitkin kevättä, milloin mistäkin kaupasta, kun kivoja sattui eteen tulemaan. Tuoleihin löysin kirpparilta pussillisen harsomaisia nauhoja, jotka sidoin ruseteiksi tuolien taakse. Halusin tunnelmasta kesäisen kepeän ja hieman romanttisen.

Paperipallot toin tuliaisena Espanjan reissulta, mutta näitä varmasti löytyy nettikaupoista vaikka minkäkokoisena.  Olisin halunnut pallot kattoon, mutta meidän katto on sellainen röpelöpintainen ja herkästi se olisi vain rapissut alas, joten en edes alkanut yrittämään. Pallot päätyivät sitten pöydälle koristeeksi. Äitenpäiväksi saamani ruusut jatkoivat tehtäväänsä juhlapöydässä. Tyttären My little ponyt pääsivät myös pöytään teeman mukaisesti. Tämä hieman aiheutti hämmennystä juhlaväessä ja sainkin vastata kysymykseen, miksi ponit olivat pöydällä. Heh.

Juhlat onnistuivat erinomaisesti ja heillä kaikilla oli niin mukavaa. Illalla synttärisankari ei meinannut saada unen päästä kiinni, kun ajatukset pyörivät edelleen synttäreissä. Isoja asioita pienelle ihmiselle. <3 Mutta reippaasti nousi aamulla ylös ja näin uusi viikko taas pyörähti käyntiin! Hyvää alkavaa viikkoa myös teille.

Marika
4 kommenttia

 1. Nuo on niin tärkeitä juhlia pienille ihmisille<3 Ihana kakku:)

  VastaaPoista
 2. Voi että, mitkä juhlat! Varmasti jokaisen pienen tytön unelma. ♥ Ja kiva kuulla, että kakku kelpasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva muisto varmasti jää. Ihana myös toteuttaa näitä. Kiitollisia vieraita. 😊

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.