Sisustusliikkeitä Seinäjoella


Seinäjoen torikeskus, joka on pienimuotoinen kauppakeskus Seinäjoen keskustassa, on viimeisen vuoden aikana muuttunut postiivisesti parempaan suuntaan. Nimittäin kauppakeskuksen toiseen kerrokseen on nyt keskitetty kolme sisustuskauppaa sekä ihana sisustukahvila Widam. Kun kuulin tästä uudistuksesta, olin innoissani.  Nyt kaikki liikkeet ovat lähekkäin ja niissä kaikissa voi kierrellä samalla kertaa miettimättä auton parkkimaksuja tai siirtymistä autolla kauppojen välillä ja kaiken sen päälle juoda vielä kupponen kahvia kera herkullisen vohvelin. Taivaallista!

Pääsimme SObloggareiden kanssa tutustumaan kahteen sisustusliikkeeseen sekä maistamaan kahvilan suussasulavaa tarjontaa.

Ensimmäisenä kävimme sisustusliike GLOinterior -liikkeessä. Tämän liikkeen valikoima on niiiin minun makuuni ja voisin ostaa siellä melkein kaiken. Ja olenhan minä siellä käynyt aikaisemminkin, monta kertaa. En nyt muista, olenko esitellyt teille erkkerin Madame Stolzin -valaisinta, mutta se on hankinta juuri tästä liikkeestä. Glointerior myy skandinaaviiseen- ja moderniin sisustustyyliin sopivia tuotteita. 

Valikoimista löytyy niin tanskalaisia kuin ruotsalaisiakin kauniita sisustustuotteita. Kuten House Doctor, TineK, Bloomingville, Madame Stolz, Nordal ym.  GLOinterior fb -sivuille pääset tästä Klik.

Katsokaa kuvia ja ihastukaa! 
Seuraavaksi suuntasimme astetta romanttisempaan sisustusliikkeeseen, nimittäin Sapiraan. Sapirassa on laaja valikoima Riviera Maisonin tuotteita ja lisäksi valikoimaa löytyy esimerkiksi merkeiltä; Lennol, RoomLight, Lyhtytalo, Sia, Lexington, Acollegtion ja monelta muulta. Sapiralla on myös omia tuotteita ja kiinnitin erityistä huomiota heidän jenkkityylisiin pihakeinuihin, joita oli esillä kaksin kappalein! Aivan ihania! Olisi mieli tehnyt samantien hypätä keinumaan, mutta maltoin mieleni. (hädintuskin) Heh. Ihastuttutavia sisustustuotteita tämäkin kauppa pullollaan. Heidän fb -sivuille pääset tästä klik.Lopuksi sitten istahdimme sisustuskahvila Widamiin juomaan kupponen kahvia sekä nauttimaan herkullisesta vohvelista! Ai että, miten hyvää! Kahvila on niin tuore, etten ole koskaan aikaisemmin siinä käynyt. Widamin perustaja Mimi myös istahti joukkoomme ja kertoi hieman Widam -kahvilan synnystä. Hän on syntyisin Etiopiasta ja nimi Widam on syntynyt perheen etunimien alkukirjaimista. Hauska oivallus! Paljon maailmaa kiertäneenä Mimillä kypsyi ajatus kahvilasta vohveleineen pikku hiljaa. Käykäähän ostoksien lomassa kahvilla, vohvelit olivat aivan ihania!
1 kommentti

  1. Totta kirjoitit! Tuon keinun minäkin mielelläni ottaisin terassille tai sisälle lastenhuoneeseen. Sitä en vain ymmärrä, miksi leipälaatikon päälle pitää kirjoittaa jotain ja vielä englanniksi, tai miksi pöydässä pitää lukea mukakaunolla jotain. Tai seinässä.
    Ja miksi vain naismaisia lauseita.
    Kiva kun kiertelet uusissa liikkeissä meidän muidenkin puolesta, kiitos!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.