Ripaus Retroa ja muistutus arvonnasta!


Myrsky tuli ja meni ja uudistunut terassimme selvisi hyvin kovasta koettelemuksesta. Nostelin herkimmät tavarat sisälle jo hyvissä ajoin ja tuulen vinkuessa nurkissa, tuli aamuisin ensimmäisenä juostua katsomaan onko suurempia tuhoja tullut. Mutta onneksi hyllyt pysyi pystyssä ja sohvakaan ei pahemmin kastunut ja kukat kukki entiseen tapaan. Mitä nyt verhot liplatti tuulessa kuin mitkäkin purjeet. Niitä sitten kävin sitomassa paaluun hieman paremmin.

Nyt taas aurinko paistaa ja toivotaan, että ilmat lämpenee takaisin hellelukemiin! Terassilla on niin ihana istua ja nauttia kesästä! Uudistus on kyllä ollut niin mieleinen, että mietin miksi tähän ei ole ryhdytty jo vuosia sitten. Terassin uudesta ilmeestä voit lukea täältä, klik.

Siivosin leikkimökkiä tässä yksi päivä ja löysin sieltä leikeissä olleen emalvadin, jonka päätin laittaa kukkaruukuksi orvokeille. En edes muistanut, että meillä oli tällainen.  Aika ihana! Sopii jotenkin hyvin noiden orvokkien kanssa yhteen ja nyt meidän terassilla on ripaus retroa.

Toinen retrolöytö on kirppikseltä. Vanha, oikeasti vanha täkki, joka on sellainen paksu ja hieman kankea, tiedättehän mitä tarkoitan. Täkki vaikutti hyväkuntoiselta ja ehjältä, salaa sitä vielä haistoin ja varmistin, ettei se ole saanut kosteutta. Heh, kirppailla täytyy olla tarkkana mitä ostaa. Täkin kirjava kuosi oli minusta kaunis ja kesäinen! Tämä sitten levitetään ehdottomasti hellepäivinä nurmikolle ja siinä köllötellään nenä kohti taivasta! Ai, että!

MUISTUTUS ARVONNASTA!

Muistakaa osallistua kesäkassin arvontaan täällä, klik.! Ja kiitos niille, jotka ovat jo sinne antaneet hyviä vinkkejä tulevalle kesälomareissaajalle. Varmasti osassa niistä tullaan käymään tulevana kesänä.Ei kommentteja

Kiitos kun jätit viestin.