Ruokailutilan uudet tuolit


Olen viimeaikoina selaillut ahkerasti eri Fb -kirppiksiä ja etsinyt kaikenlaista tuunattavaa ja erityisesti pinnatuoleja. Vastaan tuli kuitenkin jotain kiinnostavampaa eli nämä ihanat tuolit! Hintakaan ei päätä huimannut ja päätin hakea tuolit meille. Päätös oli hyvä!

Kun tuolit saapuivat meille ja asettelin ne tuohon erkkeriin, olin päätöksestäni ostaa tuolit entistä enemmän tyytyväinen. Ne sopivat erinomaisesti tuohon vaaleaan ja valoisaan tilaan, tuoden kontrastia ja hieman persoonallisuutta muuten moderniin sisustukseemme. Ensin mietin maalaisinko tuolit, mutta niiden kaunis puukuvio olisi väärin peittää ja istuinosan vihertävä nahkapäällyste sopi erinomaisesti yhteen meidän petroolin seinän kanssa. Joten päätin jättää tuolit sellaisiksi kuin olivatkin. Marimekon Lokki -pöytäliinan annoin nyt toistaiskeski myös olla. Eipä sekään hullummalta näytä. Mitäs pidätte? Olisiko teillä tullut mieleen hankkia tällaiset tuolit?


Minua myös kiinnosti tuolien historia ja koska tuolit vaikuttavat todella vankkatekoisilta ja niiden muotoilu on perin kiinnostava, päätin hieman tutkia mistä nämä tuolit ovat peräisin. Myyjältä sain jo kuulla, että tuolit ovat olleet ravintolakäytössä. Pohjasta löysin paperilapun jossa luki Fameg. Pikaisella googletuksella löysin toisesta blogista jutun, jossa kerrottiin yrityksen olevan Puolalainen. Käväisin myös heidän nettisivuillaan ja maailmanlaajuista huonekalumyyntiä näyttäisi heillä olevan. Jos tiedät näiden tuolien nimen tai jotain tästä Fameg -yrityksestä niin kuulisin mielelläni lisää. Se on selvä, että nämä on laadukkaat ja ammattitaidolla valmistettu.

Kesäterveisin
Marika


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/13219247/?claim=fycqbva9v4a">Follow my blog with Bloglovin</a>


11 kommenttia

 1. Aivan ihanat tuolit! Ja just tuon värisinä sopii hyvin teidän sisustukseen.

  VastaaPoista
 2. Näyttävät hyvälle ja tuovat kivasti kontrastia! Ja mikä parasta, ovat persoonalliset kun ei löydy joka kodista. Itsekin pitäisi tehdä joskus rohkeampia ratkaisuja, niin tulisi hieman persoonallisuutta sisustukseen ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, just niin. Kontrastia toi kivasti. Kyllä mäkin vähän emmin, mutta uskalsin kokeilla. ☺

  VastaaPoista
 4. Itse oon kans ihaillut noita tuoleja. Mutta ei paikkaa niille! Kauniit ne on. Oonpas tainnut noissa tuoleissa istuakin!? Onkohan olleet Rossossa aikoinaan!?

  VastaaPoista
 5. On kyllä niin kauniit tuolit.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 6. No on kyllä ihanat tuolit, varsinainen löytö! Oli hauska tutustua tänään Cilla`sissa...t.Sari Nauran auringolle -Blogista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös! 😊 Niin oli, kävinkin jo vastavierailulla.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.