Meidän koti elokuussa


Vauhtiajot ovat ohi ja aika palata taas normaaliin elämään. Hauska viikonloppu takana muutaman erittäin hyvän ystävän seurassa. Paljon naurua ja syvällisiä keskusteluja elämästä. Sellaisia ne naisten väliset tapaamiset yleensä on. Kiva taas jatkaa arkea, mieli pikkuisen keveämpänä.

Kuitenkin ennen ystävieni saapumista, siivosin kotiamme perusteellisesti  ja samalla nappasin kuvia siististä kodista. Instan puolella jo niitä julkaisinkin ja minua voi tosiaan seurata instassa täällä (klik). Sinne päivitän myös kuvia, mitä täällä blogin puolella en julkaise. Tervetuloa seuraamaan.
Vielä päivisin riittää auringon ihanaa valoa ja illat pimenee pimenemistään. Kotimme ehdottomasti parhain puoli on juurikin tuo valoisuus. Keittiö/olohuoneen voi suorastaan sanoa kylpevän valossa! Rakastan tuota valoa. Toivotaan, että saamme nauttia vielä pitkään valoisista päivistä.

Jotain muutkosiakin kodissamme on tapahtunut. Eteiseen kannettiin vaatehuoneessa ollut lipasto. Se on ikuisuuden vanha, en edes muista mistä se on ostettu. Meillä on kova tarve säilytystilalle ja siksi päädyimme tuomaan lipaston tähän. Sen eleetön muotokieli sopii minusta hyvin tähän tilaan.  Lisäksi kyllästyin vitriinistä näkyviin tavaroihin ja keksin laittaa hyllypaperia ovien sisäpuolelle. Hyllypaperi on ostettu joskus aikoinaan Ikeasta. Lopputuloksesta tuli yllättävän kiva. Nupit vielä vaihdetaan kunhan ehdin niiden pariin. Pieniä muutoksia, pienin askelin.

Mattokuumekin vaivaa ja olohuoneeseen kaipaisin jotain uutta tummanpuhuvaa mattoa tai sitten joku luonnonmateriaaleista valmistettu matto voisi olla myös kiva. Sininen villamatto on varastossa ja sitä en nyt lattiaan halua tällähaavaa laittaa. Raidallinen puuvillamatto on tyttäreni huoneesta ja se kyllä sopii olohuoneeseen ihan kivasti. Silti haluasin jotain spesiaalimpaa. Taidan piipahtaa Woodnotesin tehtaanmyymälässä Lapualla. Heillä on aivan ihania mattoja!

Mukavaa alkavaa viikkoa!
Marika4 kommenttia

  1. Melkeen harmittaa, kun myin aikoinani pois vastaavan vitriinikaapin, tuli tuolla paperilla tosi kivan näköinen sun omasta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi, aina ei hoksaa. Mäkin mietin tän maalaamista ensin, mutta se saa nyt odottaa. 😊

      Poista

Kiitos kun jätit viestin.