Anttilan konkurssiloppuunmyynti!


Ensin päätin, etten missään tapauksessa mene sinne jonottamaan, kun kuulin kuinka kauan jonossa piti seistä! Enkä mennyt.
Sen jälkeen ajattelin, ettei sieltä enää löydy mitään, koska parhaat tuotteet oli jo viety päältä. Tietenkin kun halvalla sai! Olin myös kuullut, että kaupan hyllyt ammottavat jo tyhjyyttään tai että, alennukset olivat liian pieniä.

Eilen kuitenkin ohikulkumatkalla suuntasin Anttilaan tietämättä edes onko se enää auki. Ja totta tosiaan, kauppa oli vain muisto entisestään. Tyhjiä hyllyjä, suljettuja käytäviä.. Ihan suru siinä tuli puseroon, että olenko nyt viimeistä kertaa Anttilassa. Minusta on aina niin haikeaa tällaisten kauppojen lopettamisuutiset, varsinkin näiden tunnettujen ketjujen. Anttila on nyt vain aina ollut siinä, ihan minun nuoruusvuosistani saakka. Tuntuu ikävältä etteis sitä enää kohta olisi.


Suuntasin tieni tietysti ensin kodinosastolle ja kas kummaa, korini alkoi täyttymään erinnäisistä asioista. Oikeastaan hymyssäsuin ja onnellisena poistuin tuosta kaupasta, ehkä viimeistä kertaa, kainalossani ihanaakin ihanampi juuttimatto!
Rakastan luonnonmateriaaleja ja tämä oli kuin lottovoitto! Matto on tuollainen vaalea beige, erittäin kaunis sävy! Meille niin passeli! Katsokaa nyt! Aaah..Matto on kooltaan 170x240cm ja hintaa sille jäi alennuksen jälkeen vähän yli 71 euroa. Minusta ei ollenkaan paha. Ensimmäisessä kuvassa näette myös muutkin ostokseni; juuttitabletteja, sininen pellavaliina, graafinen kori, Annon kaunis graafinen puuvillapyyhe (voi hyvin pitää myös torkkupeittona) ja joitain kynttilöitäkin lähti matkaan. Alennukset olivat pääsääntöisesti -40% luokkaa, mutta esim. kaikki Vallilan kankaat oli -50% alennuksessa. Myyjä myös kertoi, että tavaraa tulee koko ajan lisää. Luulenpa, ettei ollut viimeinen kerta Anttilassa. Heh.

Mukavaa syyskuun ensimmäistä kaikille!
Marika8 kommenttia

 1. Kauniita tuotteita sait ostettua halvemmalla Anttilasta.
  Minäkin kävin Anttilassa ihan nuoruudesta lähtien ja viime vuosina käyntini vähentyi yhteen tai kahteen kertaan vuodessa.
  Ihanko tosi, lisää tavaroita on tulossa myyntiin? Milloin ne sulkeutuvat kokonaan kiinni? Täytyy seurata uutisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, sattui kyllä olemasn tuuria kun löysin mieleisiä tuotteita noinkin paljon. Olin varautunut, etten löydä mitään. Heh. Myyjä ei tiennyt koska sulkeutuu. Työsopimukset kuulemma syyskuun loppuun.

   Poista
 2. Kauniita löytöjä olet tehnyt. Meillä ei Anttilaa ole ollut enää moneen vuoteen, joten en ole alennusmyynteihin päässyt. Mutta, hermi kun joutuivat lopettamaan liikkeen!

  VastaaPoista
 3. Niin kaunista ja rauhallisen ihana tunnelma kodissanne <3. Taitavaa sisustamista ja hyviä uusia löytöjä! Mistä tuo ihana puusohva on? t. Tarja kotiporstuasta, blogisi uusi lukija ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kiitos Tarja! Aina kiva saada kannustavaa palautetta. ❤ Puusohva on Ristomatti Ratian, saaristolais -sarjaa.

   Poista
 4. Kaunis matto, sopii teille loistavasti. Anttilan loppuminen on kyllä harmillista.. Pienen kaupungin tyttönä sitä on ostanut tuotteen jos toisenkin juuri Anttilasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minusta sopii myös hienosti tuohon. No niinhän se on, aina sieltä tuli jotain haettua, nykypäivänäkin. Vaateosasto olisi pitänyt uusiutua jo ajat sitten.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.