Putoilevat terälehdet
Joko nyt on syksy, kysyi nuorimmainen tässä yksi päivä.
Hyvä kysymys, kun ulkona on melkein 20 astetta lämmintä, vaikka kalenterista ollaan luettu, että on syyskuu.
Pieni ekaluokkalainen on syltynnyt takkinsa reppuun ja saapuu koulusta kotiin yhtä punaisena kuin omenapuun omenat. Äiti mä juoksin kotiin, tuli kuuma! No varmasti!

Jotenkin oma sisäinen kello kehottaa pukeutumaan jo runsaammin, kunnes huomaat hikoilevasi jo autoon päästyäsi. Huivien suurkuluttajana kietaisen huivin kaulaani joka kerta kun olen lähdössä ulos ja joka kerta totean sen olevan liikaa! Heh. No, en valita, kivaa kun on lämmintä. Aivot ei vaan käsitä, että nyt on vähän kuin takakesä! Voiko niin edes sanoa? Takatalvi niin eikö silloin voi olla takakesä?

Mutta kyllä nyt saisi olla jo kunnon syksy...

Luulen, että se on kohta täällä, sillä kukat ulkona alkavat olla siinä pisteessä, ettei ne enää jaksa selvitä kylmistä kirpakoista öistä. Terälehdet putoilevat yksi kerrallaan ja on aika sanoa heipat kesälle.

Marika

Ps: Olen tehnyt huippulöytöjä, niistä lisää ensi kerralla. Olkaa kuulolla!
6 kommenttia

 1. voi miten kivaan blogiin löysikään tieni ja heti klikkasin itseni lukijaksi.
  Kuulun näihin samoihin "huivi-ihmisiin" ja tosiaankin näillä keleillä se tuppaa olemaan liikaa. Huivin korvikkeeksi olen keksinyt poncon jonka alle voi laittaa kevyemmän esim. topin...on kuitenkin ilmava, mutta sopivan lämmin. Käyhän osallistumassa blogissani olevaan arvontaan!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marita ja tervetuloa! : ) Mullakin on monta poncoa, heh. Pitääpä käydä osallistumassa, mullakin on arvonta meneillään, katso edellinen postaus.: )

   Poista
 2. Oletkos sä ostanut sen Marimekon maljakon?:D Ihan tuosta olen sen tunnistavinani.;) Ihastelin Habitaressa sitä valkoisena. Ei tuu meille, liian kallis. Mies pyörtyisi, jos kuulisi, mitä maljakko voi maksaa.:)) Tässä olisi muuten hyvä postaus Kukkailotteluun! Tuu ihmeessä mukaan!:)

  Mäkin tykkään käyttää huiveja, mutta toistaiseksi olen jättänyt ne suosiolla kotiin, sen verran lämmin on aina iltapäivisin. Aika kesäisellä vaatetuksella mennään vielä.:) Toissapäivänä Prismassa huomasin, että taisin olla suunnilleen ainoa ilman takkia liikenteessä. Aika paljon näkee erilaisia variaatioita, kun lämpötilaeror aamun ja päivän välillä on niin suuret, monesti parikymmentä astetta. No, syksyähän tämä jo selkeästi on, mutta nautitaan, niin kauan kuin tätä aurinkoa ja lämpöä on vielä tarjolla!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en, erehdyttävästi ehkä saman näköinen, mutta tämä on Anttilan loppualesta ostettu Annon maljakko. : ) Se on kyllä tosi kallis maljakko, se Marimekon. Haaveilen siitä silti.

   Voisin osallistuakin, täytyy käydä katsomassa ohjeet. : ) No se on just sitä, kun ei tiedä mitä pukis päälle, joko liian paljon vaatetta tai liian vähän.

   Poista
 3. Haaveiden pitääkin olla riittävän isoja!<3

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia! Täällä myös yksi huivi-ihminen joka ei yhtään laittaisi pahakseen jos pikku hiljaa voisi jo alkaa käyttää huiveja. Ei sillä, ihana on ollut tämä kaunis myöhäiskesäkin ☺

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.