Uudistunut olohuone - nyt musta on pop!


Olen pähkäillyt jo pitkään olohuoneeseen uutta mattoa. Viime talvena minulla oli siinä iso sininen villamatto, josta voit lukea täältä. Nyt minulla on menossa niin vahva mustan kausi ja tuo sisustusmakukin muuttuu/kehittyy jatkuvasti, että tuo matto ei istu värimaailmaani meille enää yhtään. Olohuoneemme on todella iso ja pitkä, joten maton on pitänyt olla kooltaan vähintäänkin 200x290cm (joka hankaloittaa ostoa).  Mutta nyt kun vaihdoin järjestystä olohuoneessa, matto ei enää tarvinnutkaan olla niin iso. Ai miten helpottavaa.

Elloksella oli meneillään todella hyvä ale, joten päätin klikata ostoskoriin sieltä tämän kuvassa olevan puuvillamaton. Olisin vinkannut mikä matto on kyseessä, mutta en löytänyt sitä enää Elloksen sivuilta. Harmi.
Jännitystä tuottaa aina se, onko maton "valkoinen" kuinka kellertävä ja tässä tapauksessa se on juuri sopivan värinen, ei valkoinen, mutta ei sellainen liian kellertäväkään. Todella kaunis matto! Todellakin hintansa väärti. Matto on toiselta puolelta musta, jossa valkoiset pampulat eli vastavärit. Olohuoneeseen tulee taas uutta ilmettä, kun vain kääntää maton toisinpäin. Kätevää!

Mitäs tykkäätte?

Tähtäimeni on saada olohuoneeseen hieman lämpöä ruskeilla esineillä ja materiaaleilla. Tuo kirppikseltä löytämäni rahi on oikein hyvä tuomaan pehmeyttä olohuoneeseen. Tulossa on myös uusi jalkalamppu jossa on ripaus messinkiä.

Mukavaa viikonloppua!
Marika

Ps: muistakaa käydä osallistumassa syksyiseen arvontaan täällä

4 kommenttia

 1. Hyvännäköinen matto ja muutenkin kivan näköistä teillä. Tuo kirppikseltä hankkimasi tuolikin sopii nyt hyvin. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin ihana matto, mutta ostan tähän vielä ehkä villamaton toiseksi kun sellaisen täydellisen löydän. : ) Tuoli sopii kyllä mainiosti meille. Mukavaa alkavaa viikkoa! : )

   Poista
 2. Kaunis matto ja olohuone. Ja, rahi on ihana, rikkoo mukavasti valkoisia ja kovia muotoja. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, rahi on kyllä hyvä löytö myös. Tarkoitus on saada jotain pehmeyttä lisää olohuoneeseen. Katsotaan mitä keksin. : )

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.