Pyykkietikkaa sekä herkullisia makuja ja tuoksuja!


Olimme jo jokin aika sitten tutustumassa SObloggareiden (klik) kanssa Lapualaisen lounaskahvila Hyväskän toimintaan. Ihanien kakkujen maistelun ohessa saimme tutustua Kulkurin Kartanon ihaniin tuotteisiin.

Lapuan Hyväskä (klik)

Lapuan hyväskästä löytyy uunituoreet leivonnaiset kaikenlaisille herkkusuille. Saimme maistella useampaa suussasulavaa kakkua ja oli tarjolla jotain suolaistakin. Kävimme tutustumassa kahvilan keittiöön, joka oli täynnä hieman isompia laitteita, kuin se oma monitoimikone siellä keittiön nurkassa. Heh. Aika mielenkiintoista, en ollutkaan käynyt ennen minkään leipomon keittiössä.


Hyväskä valmistaa mm. oikeaa lähileipää, jonka raaka-aineet löytyvät lähikunnista. Yritys suosii paikallisten viljelijöiden viljoja ja ne myös jauhetaan lähellä. Siitä siis nimitys lähileipä. Tiistaisin kuulemma valmistetaan Tiistai -leipä, josta on tullut ihan hitti. Se on ohut todella rukiinen leipä. Täytyisi joskus käydä hakemassa tuo kuuluisa Tiistai-leipä. Hyvästästä saa myös lounasta ja ruokalistan on mahdollista tilata suoraan sähköpostiin tuolta Hyväskän sivuilta. Otsikossa on linkki heidän sivuilleen. Myös kakkuja ja muita leivonnaisia voi tilata. Eli seuraavan kerran kun Lapuan keskustassa asioit, niin käväise kahvilla Hyväskässä.


Kulkurin Kartano - 100% suomalaista (klik)

Kulkurin Kartanon tuotteet valmistetaan 100% suomessa, Luvialla.
Tuotteet ovat luonnontuotteita (jotkut myös luomutuotteita) ja esim. kaikki saippuat valmistetaan käsityönä saippuakeittiössä Luvialla. Raaka-aineet ovat huolella valittuja eikä tuotteita ei ole testattu elämillä ja lisäksi ne ovat ekologisia. Tuotteet ovat esteettisesti kauniita ja niitä on kaunis katsella. Sopii minulle mainiosti ja kotimaisuudesta suuri plussa!


 Itse sain testattavaksi viisi eri tuotetta, mansikan tuoksuisen hohkakivisaippuan sekä sokerikuorinta saippuan sekä kasvosaippuan. Keittiöön tuli sitruksinen keittiösaippua sekä pyykinpesuun pyykkietikkaa.
Ensimmäinen asia oli saippuoiden tuoksu, joka sai minut ihan fiiliksiin, taivaallinen mansikan (löytyy eri tuoksuja) tuoksu! Rakastan tuoksuja ja voi miten ihana onkaan kuoria jalkoja ihanan tuoksun kera. Tuotteita on kyllä tuoksuttomiakin, mutta itselleni juuri nämä tuoksulliset on jotain taivaallista.
Kaikki tuotteet olivat ihania ja sellaisia, että niitä tulee käytettyä. Esittelen teille nyt kaksi minun ehdotonta suosikkiani.Jalkakuorintasaippua (hohkakivisaippua) oli jotain uskomatonta! Kuorinnan jälkeen jaloista tuli taivaallisen pehmeät ja saippua oikeasti kuori ihoa. Miten ihana tuote! Ei ihme, että tästä on tullut asiakkaiden suosikkituote! Tätä voin suositella kaikille ja mikä ihana tuote vaikka lahjaksi.

Toinen ehdoton suosikkini oli pyykkietikka! Minun pyykkietikkani oli tuoksultaan meripihka (tosin pyykin kuivuessa, pyykkiin ei hirvästi tuoksua jää). Sitä voi sujauttaa huuteluaineen sijasta pyykkikoneen huuteluainelokeroon. Pyykkietikka kirkastaa pyykkiä ja vie pahat tuoksut vaatteista. Se myös vähentää sähköisyyttä ja neutralisoi pyykinpesuainejämiä. Mikä ihana tuote ja vielä luonnontuote! Rakastuin oitis! Putsasin tällä mm. sitä minun löytöäni roskalavaryhmästä. Luen edellinen postaus. Heh.

Kulkurin kartanon tuotteita saa Seinäjoella ainakin Sapirasta sekä Kauhavalta Sisustus tarvike Starsista. Kulkurin Kartanon tuotteita ei voi tilata netistä, vaan ne myydään jälleenmyyjien kautta. Tietoa kaikista jälleenmyyjistä on täällä, klik.

Torstaiterveisin Marika

4 kommenttia

 1. Harmi, ettei noita voi tilata netistä, lähin jälleenmyyjä on 130 km päässä. Mutta jospa joskus pääsen sinne ja hamstraan sitten tuota pyykkietikkaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi, sinun täytyy vinkata jollekin paikalliselle yrittäjälle, että ottaa nämä valikoimiinsa. SOblogien sivuilla alkoi myös arvonta, jossa voit voittaa näitä tuotteita, käykäähän osallistumassa https://www.facebook.com/SOblogit/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf

   Poista
 2. Pyykkietikka olikin minulle uusi juttu, täytyykin katsastaa myydäänkö täällä meillä!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.