Sisusta edullisesti - sohvapöytä kirppikseltä


Minä olen oikea kirppishaukka!
Sen varmasti jo moni tiesikin, joka blogiani on seurannut pidempään. (taasko se on löytänyt jotain, hih). Minulle on kyllä kehittynyt aikamoinen silmä, bongata meille sopivia juttuja.
Siihen tulee sellainen vimma, että pakko päästä tekemään löytöjä! Ihan pakko! Nykyään kun kierrätys on nostettu kunniaan korkeimpaan, on kirppistelystä tullu aika trendikästä. Kirppiksiltä löytyy paljon hyvää tavaraa edullisesti. Suosittelen tekemään perusteellisen kierroksen, jos et sitä ole vielä tehnyt! Eikä sitten mitään läpikävelyä! ; D

Selailen myös usein nettikirppiksiä ja olenkin tehnyt niistä uskomattomia löytöjä. Aina siis ei tarvitse ostaa uutta ja minä henkilökohtaisesti pidän enemmän kodeista, joka on sekoitus uutta ja vanhaa. Jotenkin niistä huokuu elämä ja sellainen ihana tunnelma.

Minun uusimpia löytöjäni ovat kuvissa vilahteleva rautainen sohvapöytä lasikannella 10e:lla sekä iso viherkasvi 15e:lla. Olen enemmän kuin tyytyväinen! Sohvapöytä sopi mainiosti Hayn -tarjotinpöydän rinnalle. Ja huomaatteko, sohvatyynyt ovat vaihtuneet hieman jouluisempaan. En nyt yleensä vielä ala joulua laittamaan, vaan valokuvaan jouluista kotiani yhtä lehtijuttua varten. Tulikin hieman kiire kaivaa joulutavarat esille.

Vinkkaan teille myös Fb:iin perustamastani Moderni ja Skandinaavinen jouluryhmästä. Kaikki jouluihmiset liittykää mukaan keskustelemaan ja jakamaan ryhmässä jouluisia sisustusjuttuja sekä muita jouluun liittyvistä asioista, kuitenkin tuota tyylisuuntaa kunnioittaen. Ryhmä on salainen ja siihen voit liittyä tästä

Mukavaa viikonloppua!
Marika
12 kommenttia

 1. Kivan näköinen pöytä ja sopii tosi kivasti toisen kaveriksi. Mä en ymmärrä, miksen löydä mitään koskaan kirppikseltä, tai jos löydän niin hinta on niin suolainen, että uuden saa samalla rahalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sopii kyllä minunkin mielestä. : ) Joka paikassa ei ole niin hyviä kirppiksiä, täällä on useampi hyvä. 😊

   Poista
 2. Sopii vierekkäin oikein hyvin. :) Jouluryhmän perustaminen oli kyllä huippu idea! Hyvin sinne on jäseniä tullutkin. Kivaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sopii. : ) Ryhmälle oli siis tarvetta. Muille tiedoksi, että Outi toinen ylläpitäjistä. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Olet taas tehnyt hyviä kirppislöytöjä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Hyvä löytö!
  Kirppikseltä on kiva tehdä löytöjä kotiin. Minua kiinnostakin enemmän kodin tavarat kirppiksillä kuin vaatteet ;)
  Pitääpä huomenna tehdä kierros!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla vähän sama, joskus innostun sovittamaan itsellenikin jotain. Yleensä en. 😅

   Poista
 5. Hyvä löytö ja sopii hyvin Trayn viereen :)

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 6. Mua ärsyttää, kun tosiet tekevät hyviä ja edullisia löytöjä kirpparilta :D Meillä päin on tarjolla vain karmeaa kasari lastulevyä ylihintaan. No, rehellisyyden nimissä: vois ehkä käydä useammin kirppiksillä tutkimassa tarjontaa, jospa vaikka jotain löytöjä tulisi tehtyä :)

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytöjen tekemiseen harjaantuu, mitä enemmän siellä käy. 😊 Täällä on kyllä hyvää tavaraa tarjolla ja käyn niin usein, että pakkokin tarttua jotain matkaan.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.