Mattomania


Olen vekslannut näiden mattojen kanssa jo pidemmän aikaa. Sisustus muuttuu ja siten taas matto on vääränkokoinen tai -värinen! Puuh..

Olen selannut nettikauppoja tiuhaan ja hakusessa oli matto erkkeriin ruokapöydän alle. Pöytä on kooltaan 100x200cm, joten maton piti myös olla iso, vähintäänkin 200x300cm. Ja koska meillä on laattalattia, kaipaan talveksi pöydän alle jotain pehmoista ja lämmintä, koska palelen aina ensimmäisenä jaloista. Olenkin aikamoinen villasukkien suurkuluttaja.

Eksyin parisen viikkoa sitten Jotexin sivuille ja huomasin, että uudet asiakkaat saavat yhden tuotteen puoleen hintaan. En ole koskaan tilannut sieltä mitään, joten nyt päätin tilata ja käyttää tuon edun hyväkseni.  Tämä Jotexin TERNI -villamatto on kivan graafinen (sekä tietenkin mustavalkoinen) ja ajattelin, että se sopisi pöydän alle parhaiten. Siirsimme pöydän keskelle erkkeriä niin, että matto mahtui tilaan. Siitä seurasi se, että valaisin on nyt väärällä kohtaa. Plääh, aina joku vinksallaan! No, maltillisesti haetaan sitä olotilaa, että kaikki olisi kohdillaan.

Meille on kotiutunut myös pari kirppislöytöä, joista sitten lisää toisella kerralla. Myös viherkasvien määrä kasvaa koko ajan! Minulla alkaa jo olemaan kova työ muistaa kastella kaikki. Heh.

Marika6 kommenttia

 1. Kivan näköinen matto, sopii mukavasti tuonne pöydän alle.

  VastaaPoista
 2. Maton hankinta on kyllä yksi haastavimmista. Mutta, tuo teidän matto sopii mielestäni oikein hyvin kokonaisuuteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä välillä siltä tuntuu, onneksi olen saanut myytyä kaikki ylimääräiset matot. Ettei ole kohta varasto täynnä mattoja! :D

   Poista
 3. Ihanat tuolit. Mistä ostit ne?

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.