Viehättävä Strutsinsulka


Seinäjoella on meneillään käsityömessut. Menkää ihmeessä käymään jos suinkin vain pääsette. Tarjolla on todella monenlaisia käsityöyrittäjiä laidasta laitaan. Osteltavaa ja katseltavaa kyllä riittää.

Itse käväisin viikolla Ikeassa, joten en innostunut ihan mahdottomasti shoppailemaan, vaan ostin lähinnä ne mitä ajattelinkin ostavani. Pillejä himmelin tekemiseen sekä joitain koristeita joulua ajatellen.  Heräteostoksena mukaan lähti kuitenkin tämä Strutsinsulka. En millään malttanut olla ostamatta tuota herkkää, kauniisti kartuvaa sulkaa. Eikö olekin viehättävä? Sulka on lähtöisin täältä. Huomaan vain sulan kadonneen useinmiten tuosta olohuoneen pöydältä, heh.. tyttäreni hellään huomaan. Onhan siinä ihanan pehmoiset haituvat.Oikein mukavaa lautantai-iltaa kaikille, minä suuntaan illalla ystävän syntymäpäiville. Lokakuu onkin varsinainen juhlakuukausi, sillä lähisuvussani on syntymäpäivä jos toinenkin. Myös minun. Katsotaan saanko jonkinlaiset illanistujaiset järjestettyä. Juhlia on ihana järjestää jos vain on aikaa panetutua niihin kunnolla.

Huomisiin!
Arvonnan voittaja julkaistaan ainakin. Olkaa kuulolla.
Pus!

Marika

12 kommenttia

 1. Ihana sulka! Kuvat ovat niin kauniita, että tekisi mieli koskea tuota sulkaa! Mukavaa viikonloppua ja ihania juhlia!

  VastaaPoista
 2. Kauniit kuvat ja ihastuttava sulka! Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
 3. Ihanan pehmeän näköinen sulka. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Sulka se minullakin sieltä jäi käteen, tosin siitä leikkaan sulkakynän joten voi mennä erilaiseen käyttöön kuin sinulla ❤️ Oli mukavat messut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin voi ja sillä sitten teksteilet asiakkaille. : ) Oli kyllä mukavat messut.

   Poista
 5. Voi minulle jäi käsityömessuilta neljät korvakorut, kaksi riipusta ja ihana pinkkipallollinen pipo MamaGolta. Tosi paljon oli korukauppiaita, nahkaa, puuta, massaa, kierrätysmateriaaleja ja muuta. Käsityömessut ovat kyllä syksyn parhaimmat messut.
  Olen aina ihmetellyt, miten te pystytte istumaan noilla sohvilla, jotka ovat täynnä tyynyjä? Pitääkö vaan änkeä niiden väliin vai työntää ne ensin lattialle? Tyynyä tarvitaan vuoteessa, ei muualla. Julistan tyynysodan! Siis tyynyvastaisen sodan! Ottakaa kantaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siellä oli kyllä vaikka mitä, itse ostin hyvin maltillisesti tällä kertaa. : )

   Heh.. kyllähän niistä osa on lattialla iltaisin tai tuossa nojan päällä. Osa selän takana tai pään alla. Kun oikein mietin, niin meillä istuu sohvalla kaksi ihmistä kerrallaan. Silloin jää tilaa myös tyynyille. Voisin ottaa tämän aiheeksi yhteen postaukseen. Kiitos haasteesta. : )

   Poista
 6. Hei!
  Muistan erään vierailun, olin ensimmäistä kertaa tulevien sukulaisten luona ja pyydettiin istumaan. Mutta minne? Sohva oli täynnä tyynyjä, ihan hienoja, mutta niitä oli kuusi! Meitä oli kolme ihmistä, eikä kukaan tiennyt miten menetellä. Siispä emme istuneet lainkaan, kun ei uskaltanut lattialle työntää niitä tyynyjä. Kyllä tässä jaksaa seisoskella...
  Oikeasti; sanokaa vieraillenne, että tyynyt SAA tai EI SAA siirtää.
  Meillä on vain yksi tyyny sohvan päässä ja vieraat siirtävät senkin lattialle lasten leikkeihin dinosaurukseksi tai kaupan tiskiksi.
  Sisustus ja oikea elämä eivät saa olla ristiriidassa,

  Kyllä sinusta tulisi hyvä ammattivalokuvaaja, myös studiokuvaaja tai mikä vain. Kuvasi ovat todella hienoja!
  Iloista syksyä!

  VastaaPoista
 7. Otan kantaa tuohon tyynykeskusteluun. Olen huomannut, että epävarmoilla ihmisillä on paljon tyynyjä kodissaan. Kun he istuvat sohvalle, he ottavat usein tyynyn syliinsä turvaksi, sen takana voi lymyillä ja vaikka piilottaa ylimääräiset vatsamakkaransa. Seuratkaapa!
  Teinien mielestä tyynyjen määrästä voi laskea iän, mitä enemmän, sen vanhempaa väkeä talossa asuu. Hauska huomio tuokin!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.