Metkatuote ja joulukahvi


Olen luonteeltani nautiskelija ja ehdottomasti tunnelmoija!
Nautin kauneudesta ympärilläni, aistin ja ahmin tunnelmia sekä luon sellaisia.

Tällä hetkellä nautin takkatulesta, kirpparilta löytämästäni kauniista viltistä, johon voin iltaisin kääriytyä kera kupposen kuumaa glögiä tai kahvia. Villasukkia unohtamatta! Sisustuslehtien kauniista kuvista/kodeista ja lähestyvästä joulusta. Hiljalleen lisääntyvistä jouluvaloista. Kynttilän tuoksusta sekä sen tuomasta tunnelmasta.          Aika           yksinkertaisista              asioista.    Tällaiseen nautiskeluun sopii aina kupponen jotain hyvää juotavaa.

Sain SOblogien kautta testattavaksi kotimaisia Metkatuotteita,  erikoiskahvia sekä kauniin punaisia marmeladeja. Käykäähän tutustumassa heidän valloittaviin tuotteisiin täällä, heillä on hauskoja tuotteita tuoden tuulahduksia menneiltä ajoilta.
Minähän olen aina valmis maistamaan jotain uutta, varsinkin kun se tulee sisäiseen nautiskeluun. Heh. Varsinainen herkkusuu siis täällä ruudun toisella puolella!

Metkatuotteiden valikoimasta löytyy niin jouluteetä kuin kahviakin. Minä juon molempia, mutta näistä ykköseksi valitsen ehdottomasti joulukahvin! Siis aivan ihanaa! Makuna kahvissa oli pähkinä sekä vanilja. Ai että, tätä on pakko käydä hakemassa lisää, sillä olen jo hörppinyt joulukahvini. [yksin, kun muut eivät ole kotona] Heh, oma salainen hetkeni. Kaiken kukkuraksi Metkatuotteet on pakattu kauniisti ja näitä on kiva antaa vaikka lahjaksi.

Metkatuotteita saa ainakin Latva-Rasultasta Lapualta. Täytyy poiketa ostoksille ensi kerralla, kun siellä suunnalla ajelen.

Nautinollista lauantai-iltaa myös teille sinne ruudun toiselle puolelle! Huomenna juhlitaan isejä!
Täällä jo kovin malttamattomana odotetaan aamua. 7 -vuotiaalla on valmiina yksi jos toinenkin askartelu ja tämä salassapito/odottaminen eivät kyllä ole tuon ikäisen vahvimpia puolia. Heh.

Marika


4 kommenttia

 1. Täytyykin testata Metkatuotteita. Ensin vaan täytyy selvittää missä myydään.
  Ja, ihan yksinkertaiset jututhan luovat sen parhaan tunnelman. Taito on vaan nauttia niistä hetkistä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä kokeilla, minä aina yritän suosia suomalaista! : ) Se on totta, täytyy yrittää aina välillä vain olla.

   Poista
 2. Kävinkin katsomassa, että joitakin tuotteita saa jopa meidän pikkukaupungista. Yksinkertaiset asiat ovat monesti niitä parhaita. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, jälleenmyyjät varmasti löytyvät linkin takaa. Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.