Tunnustus - Blogger Recognition AwardSain jo kuukausi takaperin tunnustuksen Mansikkatilan mailla -blogin ihanalta Tainalta. Kiitos tästä! Tää on aika hauska ja mielenkiintoinen, jokaisella on oma tarinansa, joita on hauska lukea. Tässä tulee siis minun tarinani.

Tunnustuksen saaminen tuo mukanaan velvoitteita. Tässä säännöt lyhyesti:

1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen.
2. Kerro lyhyesti, kuinka aloitit bloggaamisen.
3. Anna ohjeita aloitteville bloggaajille.
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi.
5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi.

Kuinka aloitin bloggaamisen?

Olen aloittanut bloggaamisen kuusi vuotta sitten, kun kuopukseni oli noin 1-vuotias. Aloin kirjoittamaan blogia hänen kasvustaan sekä vaatteista joita hänelle puin. [kahden pojan jälkeen, oli niin ihanaa ostaa prinsessavaatteita!] Kirjoittelin tuota blogia useamman vuoden, kunnes totesin lapseni kasvaessa, että sitä ei voi enää jatkaa. 

Tämä toinen blogi sai alkunsa rakkaudesta sisustamiseen sekä haavesta tehdä siitä myös itselleni ammatti. Ja niinhän siinä kävikin, että aloin opiskelemaan sisustusalaa. Matka on ollut huikea! Olen oppinut paljon sisustamisesta ja varmasti lisää oppimista on luvassa, sillä mikään ei ole niin pysyvää kuin muutos! Kuten muissakin ammatteissa, itseään pitää kouluttaa jatkuvasti. Valokuvaus on myös suuri intohimoni, jossa minulla on valtava halu kehittyä. Haluan blogini olevan visuaalisesti kaunis ja inspiroiva. Toivottavasti olen onnistunut siinä. Bloggaaminen on tuonut myös valtavan määrän uusia ystäviä sekä yhteistyökumppaneita. On ollut ilo olla mukana niin monessa inspiroivassa tapahtumassa ja jakaa tätä intohimoaan toisten samantyylisten ihmisten kanssa. Tästä en voi olla muuta kuin kiitollinen!

Tässä kuvia kodistamme parin vuoden takaa. Heh. Ehkä pientä muutosta on havaittavissa.[ja nämä kuvat löytyy ihan täältä blogista] [ummistan silmäni,heh]

Tämä Kotini on helmeni -blogi täytti juuri 2 -vuotta! En vain ole ehtinyt sitä juhlistaa, koska nyt on ollut todella hektinen aika, mutta tulen juhlistamaan sitä täällä ihan pian arvonnan merkeissä. Pysyykää siis kuulolla!  

Vinkkejä aloittavalle bloggaajalle

Vinkiksi voisin sanoa, että ole oma itsesi! Älä yritä olla heti täydellinen, sillä tulet huomaamaan että kehityt pikku hiljaa. Julkaise sellaista sisältöä, joiden takana voit ylpeänä seistä. Valitse blogillesi joku aihealue/suunta josta kirjoitat. Ole myös maltillinen, sillä lukijat eivät löydä sinua heti, vaan se vaatii aikaa, verkostoitumista ja säännöllistä bloggaamista. Panosta kuvien laatuun sekä selkeään kirjoittamiseen. Pienet virheet ei haittaa, mutta yritä oppia virheistäsi. Jaksota tekstisi, äläkä kirjoita liian pitkiä sepustuksia, sillä aniharva jaksaa lukea niitä loppuun. Satsaa siis kuviin, varsinkin jos ajattelin perustaa sisustus- tai lifestyleblogin. Kirjoita hyödyllisiä postauksia, sillä ihmisiä kiinnostaa miten joku asia tehdään tai mistä jotain voi hankkia. Ja lopuksi voisin sanoa vielä, että ole rohkea. Sinun kotisi on juuri sinun kotisi, ole ylpeä siitä!


Tunnustuksen haluan antaa seuraaville blogeille, jotka ovat kivoja ja inspiroivia blogeja. Olkaa hyvä, napatkaa haaste jos siltä tuntuu. Inspiroivaa viikkoa!
Marika

Kotimme nyt marraskuussa 2016

13 kommenttia

 1. Voi kiitos tästä tunnustuksesta. Olen sen saanut jo aiemmin ja vastaillutkin siihen. Mutta olen todelle otettu, että huomioit minut. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, juu ei tarvitse uudestaan vastata jos kerran olet jo vastannut. 😊

   Poista
 2. Oli kiva lukea taustoistasi, ja tosiaan, kotinne on todellakin kokenut aikamoisen muutoksen!:) Ehdottomasti siinä on nyt enemmän särmää ja luonnetta!
  Kivaa joulunodotusta Marika! Kuvista päätellen se on teilläkin jo käynnissä.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on kyllä hauska lukea! Mietin kyllä kaksi kertaa, ennenkuin julkaisin nuo kuvat! 😄 Hienointa on huomata, että kehitystä on tapahtunut. 😊 Meillä kuopus teki ekat piparit viikonloppuna. Puolet taikinasta taisi mennä masuun. Heh.

   Poista
 3. Hyviä pointteja! Teidän koti on kyllä hurjasti muuttunut parissa vuodessa, tykkään tästä nykyisestä tyylistä! Nähdään huomenna. <3

  VastaaPoista
 4. Teillä on kyllä tapahtunut ihan hirvittävän iso muutos kotona! Hienoa työtä Marika !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! ❤ Kyllä kahdessa vuodessa on ehtinyt tapahtua. 😊

   Poista
 5. Kiitos tunnustuksesta. Oli mukava lukea sinun tarinaasi, miten olet aloittanut bloggaamisen. Ja, hyviä ohjeita aloittelevalle bloggaajalle ja meille muillekin.
  Sain tämän tunnustuksen aikaisemmin syksyllä ja kirjoitinkin siitä postauksen, joten nyt en tee uutta postausta.
  Kaunis koti teillä ja hienot muutokset tapahtuneet kodissanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ❤ Jos olet saanut tämän jo, ei tarvitse uutta tehdä. 😊 Minustakin on kiva lukea toisten tarinoita.

   Poista
 6. Kiitos Marika, otan haasteen vastaan, kun ehdin siihen paneutua :) Ja samat sanat, kivaan suuntaan muutos teillä mennyt!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.