Kauniit lahjapaketit sekä esikoisen syntymä


Mukavaa alkanutta viikkoa teille sinne koteihin ympäri Suomen!

Ja kyllähän täällä on hymy huulilla viikko aloitettu , kun Saara niin kauniisti lauloi ja esiintyi tuolla UK:n X-Factoryssä. Kyllä taas on saanut olla ylpeä suomalaisuudesta! Tai ainakin minä olen! Ihana Saara!

Viikonloppu oli meillä kovin ohjelmantäytteinen. Oli pikkujoulua, teatteria sekä oman perheen kesken juhittiin vielä tyttäreni 22v. synttäreitä hieman etuajassa. Hän on nimittäin joulun ulkomailla ja nyt oli hyvä hetki kokoontua yhteen. Uskomatonta, että hänen syntymästään on jo noin kauan! Esikoisen syntymä näin joulun alla Helsingin kätilöopistolla oli todella kaunis ajankohta ja jäänyt mieleen todella tunnelmallisena! Osastolla kävi kuoro laulamassa joululauluja, oli koristeita ja tunnelmaa. Saimme jopa olla kolmen hengen huoneessa kahdestaan ja tutustua toisiimme. Ja siinä me pienen valon hämyssä tuijotimme toisiamme. Olin itse silloin samanikäinen kuin tyttäreni nyt, ajatella!  Muistan kun kätilö kävi katsomassa kuinka lastani hoidan, varmasti ikäni puolesta vähän tarkkailivat, että miten homma sujuu. Olin kuitenkin valmis äidiksi ja olinhan aina hoitanut paljon muiden lapsia ja haaveillut äitiydestä pitkään.

Nyt tämä nuori nainen on hyvin määrätietoinen, tunnollinen ja kaunis nuori nainen!
En voi olla kuin ylpeä hänestä! 💗8 kommenttia

 1. Ihanan persoonallisia paketteja!

  VastaaPoista
 2. Kauniisti kirjoitit! Itse olen saanut myös esikoiseni joulun alla. Mikä joulun ihme!

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniita paketteja! :) Kaunis teksti myös, onnea esikoiselle! Munkin esikoinen syntyi joulun alla pari vuotta sitten ja tällä hetkellä olen toisen lapsen kanssa synnärillä odottaen kotiin pääsyä joten voin hyvin samaistua, vaikkei täällä vielä mitään kuoroa olekaan käynyt.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, voi onneksi olkoon! Ihana nyytti jouluksi kotiin. <3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.