ROOM2 - Design sisustusliike Seinäjoella


Room2  on ihana Design -tuotteita myyvä sisustusalan yritys Seinäjoen Rengastiellä, jonka perustaja Elina Ristimaa, on ahkerasti pyörittänyt yritystään jo kolmisen vuotta. Elina ja kumppanit järjestivät meille sisustusblogaajille ihanan sisustusillan rengastien liikkeessä jokin aika sitten. En ole itse koskaan liikkeessä käynyt, mutta monesti ajatellut, että sinne täytyy päästä käymään, joten kutsu tuli kuin tilauksesta.

Ja voi taivaan vallat kun liikkeeseen astuin, olin ihan haltioissani! Sisustajan taivas! Liikkeessä on juuri kaikkia ihania Design -sisustustuotteita, joita itsekin olen himoinnut milloin mistäkin. Miten en ole tajunnut tänne tulla?!

Liikkeestä löytyy tunnettuja merkkejä kuten esim. Muuto, Desigin letters, Normann Gopenhagen, By Lassen, by nord, Ferm Living ja monia, monia muita. Katsokaa kuvia ja ihastukaa!
Illan aikana saimme nauttia ihanista pöydän antimista, jossa oli niin suolaista kuin makeaakin. Ai että, kun oli hyvää! Kiitos vaan kaikille tähän iltaan osallistuneille!

Herkuttelun jälkeen meille annettiin pieni stailaustehtävä. Meidät jaettiin ryhmiin ja meidän tehtävänä oli stailata meille osoitettu paikka uudelleen, kaikkea liikkessä esillä olevaa sai käyttää somistukseen. Aikaa oli puoli tuntia. Minä tein stailauksen yhdessä Clivia -bogin kirjoittajan kanssa. Meidän stailauksen näet tässä heti ensimmäisessä kuvassa.. Yllättävän hyvin meidän yhteistyö sujui ja saimme aika nopeasti stailauksen tehtyä. Minusta oikein hauska idea, laittaa meidät hommiin. Oli todella hauskaa!

Tein myös pieni ostoksia, tietenkin! Ei millään päässyt ulos ilman niitä. Ja varmasti menen uudestaan ja taidanpa vinkata myös joulupukille tästä fantastisesta sisustusliikkeestä, joka on niin minun makuuni!
Tässä vielä muiden ryhmien stailaukset. Alemmassa kuvassa voitte nähdä yhden uutuus tuotteen, joka on tulossa markkinoille heti ensi vuoden alussa. Tuotetta on saatavilla jo ennakkoon Room2 liikkeestä. Tuote on Orna by Johanin Vaarna -järjestelmäseinä. Sen ovat suunnitelleet Henna Rintakangas, Elina Ristimaa sekä Sarianna Hietakangas. Eikös olekin makee? Nyt jos pukinpussiin pitää saada jotain sisustuksesta innostuneelle, ei muuta kuin nokka kohti rengastietä!

Pst!!! Room2 aukaisee myös verkkokaupan tässä lähitulevaisuudessa, joten käykäähän tykkäilemässä heidän fb -sivustaan, jossa voitte seurata ilmoittelua.


Minä lähden tästä kuvailemaan kukkakauppaan. Sain kutsun kuvaamaan kukkasia sekä liikeettä heidän fb-sivuilleen, ihanaa! Rakastan kukkia!

Mukavaa päivää ja iloa!
Marika
Ei kommentteja

Kiitos kun jätit viestin.