Tee itse kalenteriTörmäsin tässä jokin aika sitten yhden ystävän fb -sivuilla keskusteluun kalentereista. Havahduin itsekin siihen, että uusi kalenteri olisi hankittava pikimmiten. Keskustelun edetessä joku sitten vinkkasi fb -ryhmästä, jossa ihmiset laittavat kuvia tekemistään kalentereista. Innostuin heti tästä ideasta ja olinhan joskus haaveillut oman kalenterin tekemisestä, mutta sen toteutus on vain jäänyt. Liityin oitis ryhmään nimeltä Bullet Journal Junkies ja löydät sen täältä.  Ryhmä on englanninkielinen ja siellä on aikamoinen vipinä, sillä ryhmässä on yli 90 tuhatta jäsentä! Huikeaa!

 Olen aina tykännyt näperrellä ja askarella, joten lasken tämän samaan kategoriaan. Tämä tuntuu sellaiselta aivot narikkaan toiminnalta! Kaapista löytyi kierrevihko, jonne aloin kalenteria kokoamaan. Hauskinta on, että itse voi määritellä kaiken, mitä millekin sivulle laittaa. Voi tehdä erilaisia listoja ja listoja. Rakastan listoja! On ostoslistaa, To do -listaa jne.. Voi kirjoittaa vaikka runoja tai piirrellä hauskoja kuvia tai ihan mitä nyt mieleen tulee. Tuolta ryhmästä saa hauskoja vinkkejä mielinmäärin. Eikä kalenteria tarvitse tehdä heti valmiiksi, vaan pikku hiljaa aina kun on aikaa ja tarmoa.

Täällä myös kuumeisesti tehdään remonttisuunnitelmia, tuskin maltan odottaa, että pääsen alkuun!

Inspiroivin terveisin

Marika

6 kommenttia

 1. Minäkin olen törmännyt tähän ilmiöön. Työpaikallani on yksi askarteluhirmu, joka kertoi minulle tästä, käytännössä katsoen, suu vaahdoten. Minä harrastin tätä jo teini-ikäisenä, mutta näin aikuisena pitäydyn valmiissa kalentereissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tähänkin voi hurahtaa. Minä olen maltillisempi, omaksi iloksi kirjoittelen ja piirtelen. Jos olisin kokopäivätöissä, en varmaan ehtisi tähän paneutua. Nyt on aikaa. : )

   Poista
 2. Etsin juuri tänään sekä netistä että kaupasta kivaa kalenteria. Monet kivat ovat jo loppuunmyytyjä tai sitten älyttömän kalliita. Tuohan olisi kiva idea, kun tätä aikaa on kyllä askarrellakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin tuntuu, että tarjonta on aina sama vuodesta toiseen. Itse tehty on just oman näköinen. Vaatii hieman työtä, mutta on aika rentottavaa puuhaa minusta. 😊

   Poista
 3. Hyvä idea ja saa juuri sellaisen kalenterin kuin haluaa!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.