Ruskean vitriinin uusi ilme


Minun viikonloppu meni maalaushommissa, kuten jo edellisessä postauksessa uumoilinkin. Seinä on nyt valmis, mutta taulut ja peili vielä kiinnittämättä. Saatte kunnollisia kuvia sitten, kun kaikki valmista, mutta näette pilkahduksen maalatusta seinästä näissä kuvissa. Seinä on nyt vaalean turkoosi tai ainakin sinnepäin. Riippuen valosta sen sävy vaihtelee. Illalla halogeenivalaistuksessa, seinä näyttää ihan mintunvihreältä. Minusta seinänväri on oikein kiva piristys ja ehdottomasti seinä on vaatinut väriä pintaansa! Töihin siis kannatti ryhtyä.

Tänään sisään tuotiin myös varastossa ollut ruskea vitriini, joka on ensimmäisiä tähän kotiin ostettuja huonekaluja. Vitriini on muuten kaunis, mutta en tykkää sen punaruskeasta sävystä. Pienen mietinnän jälkeen päätin hioa vitriinin. Mielessä oli myös maalata vitriini kokonaan mustaksi tai jopa värilliseksi, mutta päädyin nyt ensin kokeilemaan, jos hiomalla saisin siihen uutta ilmettä. Hiominen on kyllä raskasta puuhaa ja välillä täytyi pitää pieniä taukoja tekemisen lomassa. Vitriini on nyt hauskan "kulunut". Lisäksi vaihdoin vetimet sekä laitoin hyllyihin hyllypaperia. Siitä tuli oikein hauska! Vieläkin hieman emmin tuota sävyä, mutta katsotaan miten totun sitä katselemaan. Heh. Joskus niin vannoin, ettei meille tule enää koskaan mitään tämän väristä!
Ulkona oli kaunis sää ja ihana valo tulvi sisään ikkunoista! Kaikki tulppaanit sekä viherkasvit näyttivät ihanilta keväisessä auringon paisteessa. Sää houkutteli ulkoilemaan, mutta en päässyt irti tästä projektistani, vaan halusin saada sen valmiiksi! Ensi viikolla sitten lähdemme mummolaan ja käymme siellä Duudson parkissakin. Lapsilla kun on lomaviikko.

Marika
8 kommenttia

 1. Kauniin sävyn olet valinnut. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Vannomatta paras. Itsekin muutamia juttuja vannoneena vaikuttaa siltä, että ehkä kuitenkin... ;) Meillä myös DAPiin meno loppuviikolla!

  VastaaPoista
 3. Seinän väri on mitä parhain :) Pikkuryijystä sen verran, että siitä inspiroituneena tämä tarttui tarjouksesta mukaan: https://www.kid.no/interioer/pynt/wall-veggteppe/

  Terkuin AnuH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mekin tykätään. 😊 No sepä kiva ja tuo sinun ostamasi on kyllä kiva myös.

   Poista
  2. Kiitos, mekin tykätään. 😊 No sepä kiva ja tuo sinun ostamasi on kyllä kiva myös.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.