Ystävänpäivä


Ensinnäkin ihanaa ystävänpäivää kaikille! ❤

Mitä elämä olisikaan ilman ystäviä. Minä lukeudun niihin ihmisiin, jolle ystävät ovat tärkeä tuki ja turva. Heidän kanssaan jaetaan ilot ja surut, hassutellaan ja pidetään hauskaa. Jaetaan myös harrastuksia ja samoja intressejä, matkustellaankin. Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo - pitää kyllä paikkansa. Silti pystyn menemään yksin vaikka kahvilaan, eikä aina ole pakko olla joku tai jotakin. Viihdyn kyllä omissa ajatuksissanikin vallan hyvin, mutta ystävän kanssa kahvilassakin aika menee kuin siivillä.

Minulla on muutama rakas lapsuudenystävä, jotka ovat jääneet ystäviksi alaluokilta lähtien. He ovat niitä, jotka tietävät minusta melkein kaiken. Heidän kanssaan on riidelty ja taas sovittu, varsinkin nuorempana. He tietävät mistä olet kotoisin ja minkälaisesta perheestä tulet ja päinvastoin. On niin helppoa olla silloin oma itsensä. Erityisrutistus teille, olette edelleen tärkeitä!Elämän varrella on tullut myös uusia ystäviä kouluista, työpaikoilta, harrastuksista, lasten kautta jne. Jokaisesta ryhmästä on jäänyt ihana ystävä jos toinenkin. Voi mennä pitkiäkin aikoja, jolloin emme tapaa, mutta yhteyttä pidetään jollain tasolla kuitenkin. Myös erilaisista fb-ryhmistä voi syntyä uusia ja todellisia ystävyyssuhteita. Se on sitä nykypäivää. Olen esimerkiksi yhdessä fb-ryhmässä, jossa on noin 130 naista, Ryhmä on perustettu yhteisen intressin vuoksi noin 3 vuotta sitten. Kukaan ei juurikaan tuntenut toistansa. Nykyään se on hyvin tiivis ja aktiivinen ryhmä, niin että illat tahtoo kulua siellä hengatessa. Heh. Olemme myös tavanneet joukolla lähinnä Etelä-Suomessa ja joka kerta ollaan koolla hieman eri porukalla; kuinka kukin nyt paikalle pääsee. Minusta tämä on niin hauska ryhmä, että olen onnellinen, että se kohdalleni joskus osui. Sekin nimittäin oli sattuman kauppaa.


Ja tietenkin ystäviksi ovat muodostuneet eteläpohjalaiset SObloggarit, joiden kanssa näemme joka kuukausi aina joissakin merkeissä. Huomenna suuntaamme Veljekset Keskisen kyläkauppaa kohden. Saatte sitten myöhemmin kuulla, miksi sinne lähdimme.

Verkostoituminen on tämän päivän sana myös yritystoiminnassa sekä työpaikoilla. Tänään minulla oli ilo olla mukana Etelä-Pohjanmaan Kauppakamarin järjestämällä Ystävällisesti työnantajasi-aamiaisella, jossa kuulimme luentoja työhyvinvointiin liittyen. Oli kiva taas tutustua uusiin ihmisiin. Kiitos!
Viime viikolla käväisin Helsingissä Tikkurila/Dekon lukijaillassa. Saimme vähän oppia maalaustekniikoista sekä tämän vuoden trendiväreistä. Tikkurilan vuoden väristä kirjoitinkin jo täällä.  Aina kannattaa lähteä mukaan, sillä tällaiset reissut piristävät kummasti ja taas löytyy uutta inspiraatiota toteuttaa itseään! Tarjoilut oli huikeat ja kiva oli jutella uusien ihmisten kanssa. Alla olevassa kuvassa on minun maalaamani ilmoitustaulu, jonka maalasimme harjoitustyönä. Se on liitutaulumaalia, mutten ole malttanut siihen vielä mitään kirjoittaa. Minusta se on kaunis noinkin! Värien koodeja ei valitettavasti tullut kirjattua ylös, mutta sävyt sopivat kyllä kauniisti keskenään yhteen. Veikkaan, että tuo tummansininen on nimeltään Denim, mutta ihan varma en ole.

Marika

Ei kommentteja

Kiitos kun jätit viestin.