Vatsamakkaroiden sulatusta sekä keväisiä sisustuspohdintoja olohuoneessa


Ai miten ihania ilmoja on viime päivinä ollut! Linnut laulaa ja aurinko paistaa! Niin keväinen fiilis, voi että!

Mietin joka aamuista sitruunavettä juodessani, että oikeastaan on ihanaa, kun on neljä eri vuodenaikaa! Osaisiko ainaista kesää arvostaa samalla tavalla, kuin me täällä pohjolassa, pimeän ja pitkän talven jälkeen? Kuulisinko edes lintujen laulua enää, jos ne aina tuossa visertäisivät? Heh.
Kyllä neljä vuodenaikaa on minusta rikkaus, vaikka talvi saisi kyllä olla kesää lyhempi.Ai miksi juon sitruunavettä?
Jokavuotinen vatsamakkaroiden sulatus on alkanut, aina se iskee näin kevään korvalla, sellainen tahtotila, että nyt! Olen etsinyt kirjoista ja netistä uusia reseptejä ja syönyt terveellisemmin kuin aikaisemmin. Yllättävää, miten hyvää ruokaa saa terveellisestä ja vähänkalorisesta ruuasta, kun vain löytää hyvän reseptin. Monesti sitä vain "urautuu" tässä ruuanlaitossakin niin, että perheessä syödään niitä samoja, tutuksi tulleita ruokia. Toivoisin omaksuvani uuden tavan syödä ja että saisin pidettyä ateriavälit kohtuullisina.Kevään tultua on mieli virkistynyt myös pohtimaan olohuoneen sisustusta. Olohuoneeseen en ole vielä ehtinyt tehnyt mitään uutta tälle vuodelle ja mietinkin mitä piristävää sitä keksisi. Ehkä uusia tyynynpäällisiä, kenties verhot? Jotain väriä? Sohvan takaa on käynti terassille ja joudumme siirtämään sohvan eri paikkaan vielä ennen kesää, vaikka se tuottaakin minulle suurta tuskaa! Sohva nimittäin sopii juuri tuohon paikkaan parhaiten. Mielessä pyörii kaikenlaiset mööbelivalssit, mutta mikään ei tunnu oikein hyvältä ratkaisulta. Jos olohuoneessa ei olisi tv:tä, asia olisi ihan toinen. Tv:lle meillä ei yksinkertaisesti ole kuin muutama paikka, jonne voimme sen sijoittaa. Nykyinen tai vastaseinällä olevien lipastojen paikalle. Mietin, voisimmeko elää olohuoneessa ilman tv:tä, mutta se tuntuu kyllä vaikealta.

Mites teillä lukijoilla siellä, jokos sisustus on vaihtunut keväisempään?

Marika
4 kommenttia

 1. On kyllä ollut ihana huomata, kuinka linnut laulavat ja miten lämmittävältä aurinko tuntuukaan. Kyllä täällä on sisustustakin tullut muutettua jo keväisempään suuntaan.
  Aurinkoista tulevaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt on ihana aika alkamassa! Kivaa viikonloppua sinne myös! ❤

   Poista
 2. Ihanaa että joku huomaa vielä neljä vuodenaikaa; itsellä tuntuu olevan niitä nykyisin enää kaksi: Syksy silloin kun aurinko on pilvessä ja kevät silloin kun paistaa aurinko...

  Kerrotko nyt vielä tarkemmin tuosta sitruunajuomasta? Itse pakottaudun syömään greippiä koska muutoin alkaa närästää...mutta siihenkin kyllästyy ja siksi mielenkiintoni heräsi tuosta sitruuna-aiheesta...vaihtelu virkistäisi - eikä muutkaan hyvät puolet haittaisi näillä jenkkakahvoilla ;).

  Kiitos vastauksesta jo etukäteen. Mukavaa kevättä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, toivotaan ettei muutu ilmasto tuohon suuntaan. Nyt kyllä saisi tulla oikea intiaanikesä!

   Eli ihan vaan puolikaan sitruunan mehun puristan tuohon kuvan lasiin. Juon sen joka aamu. Aineenvaihdunta saa kunnon startin sitruunalla. 😄🍋

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.