Olohuoneen uusi järjestys ja räsymatto!
Mukavaa sunnuntaita!

Täällä viikonloppu on mennyt siivoshommissa! Siivouksen lisäksi innostuttiin eilen vaihtamaan järjestystä olohuoneessa ja täällä näyttää taas ihan erilaiselta!

Kuten jo viime postauksessa kerroin, järjestyksen vaihto olisi ollut edessä anyway. Inspiraatio lähti siitä, kun olohuoneen matto tuntui olevan pesua vaille ja jouduin miettimään siihen jotain tilalle. Löysin kirpparilta punertavan, aika isokokoisen räsymaton ja mietin miltä se näyttäisi meillä. Matto siis lähti mukaani. Aluksi hieman epäroin itsekin, että miten se meille sulautuisi ja muilta tulikin kommenttia, että oletko ihan tosissasi!! Heh. Olinhan minä, vaikka hieman salaa epäröinkin.

Saatuani maton lattiaan, se tuntui oikein kivalle, tuoden hieman väriä ja kontrastia olohuoneeseen. Meidän pitkä olohuone tarvitsi toisen maton tämän räsymaton vierelle ja eteisaulassa ollut Ikea graafinen matto siirtyi myös olohuoneeseen. Sijoitin matot hieman eri kohdille ja se kannatti, sillä tykkään hirveästi tästä hieman erilaisesta ja jännitteitä tuovasta tyylistä. En tiedä saanko kuviin vangittua yhtä kivaa fiilistä, kuin se on täällä paikan päällä katsottuna.


Ajateltiin laittaa tv tällä kertaa noiden isojen lipastojen päälle, sillä lipastoille ei ollut muualla paikkaa. Tv on nyt korkealla ja ihan toisessa päässä missä sohva. Sitten jännitettiin, että miten me nähdään lukea tv:stä tekstiä, mutta hyvin näkee! Entinen tv -taso taas jäi String-hyllyjen alle ja siihen laitoin viherkasveja ja muita pikkutavaroita. Homma on vielä kesken ja tavarat hakee paikkaansa. Tarkkasilmäiset huomaavat uusia tavaroita ilmestyneen olohuoneen hyllyille ja niistä olen instan puolella vinkannutkin jo aikaisemmin. Tauluja haluaisin enemmän ja niitä olen yrittänyt bongata kirppareilta. Uusin kirppislöytö on tuo pieni hyllykkö johon sijoitin sisustuslehtiäni. Sille voisin näyttää vielä maalipensselilä kunhan ehdin.

Tällaistä täällä nyt on, mitä sanoo lukijat?
Me olemme kovin virkistyneitä tästä olohuoneen uudesta ilmeestä!

Marika


4 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää, mukavia kontrasteja matoista! Mukavaa sunnuntai-iltaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans tykkään just noiden mattojen erilaisuudesta, mutta ne sopii keskenään yllättävän hyvin. 😁 Kivaa viikkoa sinne! ❤

   Poista
 2. Aika hauska! Niinkuin mustavalkokuvassa olisi fiksattuna väriläiskiä! <3

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.