DesignSunnuntai


Olen aina tykännyt suosia suomalaista ja skandinaavista designia ja arvostanut ihmisiä jotka luovat jotain omaa. Haaveissa on myös itse luoda jotain omanäköistä ja ehkä tuo haave toteutuu joku kaunis päivä! Muotoilijan koulutus on yksi haaveistani myös, mutta se ei ole ollut mahdollista tämän hetkisessä elämäntilanteessa. Täällä kun ei tätä koulutusmahdollisuutta ole ja kovin kauas ei perheellisenä voi lähteä. Mutta muotoilu on kiinnostavaa ja koukuttavaa! Minusta meidän tulisi arvostaa suomalaista käsityötä sekä designia enemmän ja valita ostoskoriimme tämänhetkistä useammin kotimainen tuote.

Se miksi aloin puhumaan suomalaisesta designista johtuu siitä, että Seinäjoella on juuri meneillään Seinäjoki Art & Design Week. Se on taiteen ja designin juhlaviikko joka tuo kävijänsä ulottuville mahtavan valikoiman näyttelyitä, tapahtumia, työpajoja, keskusteluja, avoimimia ovia, kaupunkitaidetta sekä ostosmahdollisuuksia. 

Sunnuntaina viikko huipentuu Seinäjoen Kaupunginteatterilla olevaan DesignSunnuntai -tapahtumaan, jossa on paljon kaikkea kivaa nähtävää, kuultavaa sekä aistittavaa. Tapahtumassa järjestetään myös brunssi, johon voi ilmoittautua mukaan. Lisäksi paljon paikallisia myyjiä, jotka myyvät omia itsetehtyjä tai/sekä suunniteltuja tuotteittaan. Itse olin mukana viime vuonna ja minusta tapahtuma oli todella kiva! Voin lämpimästi suositella.

Sain pari lippua arvottavaksi tapahtumaan ja arvonta on meneillään Kotini on helmeni -blogin Fb-sivuilla täällä.  Käyhän osallistumassa sivuilla arvontaan!

Nähdään sunnuntaina!
Marika
1 kommentti

Kiitos kun jätit viestin.