Musta lasivitriini roskalavalta!


Olen oikea kirppishaukka ja nyt minusta on vielä kehkeytynyt aikamoinen roskisdyykkarikin! Heh, ei nyt aivan, mutta melkein! En toki käy missään roskiksia penkomassa, vaan teen löytöjä paikallisesta Fb-roskalavaryhmästä ja vastavuoroisesti lahjoitan tarpeetonta! (monelta paikkakunnalta löytyy oma semmoinen) Todella kätevä ryhmä päästä nopeasti eroon ylimääräisestä roinasta. Jotkut voivat muistaa minun ensimmäisen todellisen löytöni tämän. Se on edelleen rakkain huonekaluni koko huushollissa!

Viime viikolla nettiä selatessani feediini nousi ilmoitus, jossa nopeimalle annettiin lasivitriini! Siitä alkoi nopeuskilpailu, kuka ehtii ensimmäisenä saamaan viestiä antajalle. Tällä kertaa minua onnisti! Ai että, olin onneni kukkuloilla kun sain juuri kaipaamani mustan lasivitriinin, josta olen haaveillut pidempään! Tuollaisen lasivitriinin kuljettaminen ei vain ollut kovin helppo homma, kun jokainen seinä lasivitriinissä oli lasia. Mutta hienosti saimme sen paikoilleen särkymättä. Eilen sitten asettelin astioita sisään hymynkare kasvoillani. Onnellinen löytäjä kiittää antajaa! ❤

Minun löytöni, musta lasivitriini! ❤❤


    (tässä vielä odotellaan paria lasihyllyä jotka jäivät noutopaikalle) 

Tein myös kivoja kirppislöytöjä tällä viikolla ja tässä hieman kuvaa löydöistäni. Tämä sympaattinen rautahevonen saa minut hyvälle tuulelle. Se on juuri päässyt kevätlaitumille ja sillä on hieman pilkettä silmäkulmassa, huumoriveikko, ihan selvästi! Olisi hauska tietää missä tämä on ollut aikoinaan kiinni. Se on selvästi irrotettu jotain. Kiinnostaa aina tarinat tavaroiden takana. Harmi kun ei voinut myyjältäkään kysyä. kun itsepalvelukirppikseltä ostin.Kirppikseltä löytyi myös muutama mielenkiintoinen patsas, koreja, maljakoita ja jotain astioita kesän grillibileitä ajatellen. Kivoja löytöjä kaikki ja niin  tarpeellisia.


Kivaa alkavaa viikkoa!

Mulla on tulossa mielenkiintoinen viikko. Siitä lisää myöhemmin.
Marika


12 kommenttia

 1. Tosi hyviä löytöjä oletkin tehnyt. Vitriini on hieno ja hevonen hauska.

  VastaaPoista
 2. Voi mun hyvän tähden minkälaisia löytöjä teetkään! Upea esine. Nää on niitä hetkiä kun ei mietitä ja jahkata vaan toimitaan nopeaan ja tunteen viemänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä oli kyllä löytö! Toiminta täytyy olla ripeää jos meinaa saada tuolta roskalavaryhmästä yhtään mitään. :D

   Poista
 3. Hevosella on tosiaan luonnetta ja ilmettä, hilpeä Polle! Entä tarjoiluvaunu? Vieläköhän tuota saisi jostain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjoiluvaunu on kirppislöytö. Se sopii tuon vitriinin kaveriksi.

   Poista
 4. Kaunis vitriini ja sopii hyvin tuohon paikkaan. Ihana tuollainen Fb -ryhmä, täytyykin selvittää onko meilläkin vastaava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa selvittää, monella paikkakunnalla on kyllä omansa.

   Poista
 5. Ihana tuo vitriini...miksiköhän noin kaunis oli roskiin menossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli yritys joka tästä luopui. Halusivat nopeasti eroon.

   Poista
 6. Oi oi!<3 Sellaisia löytöjä, että melkein käy kateeksi!;D Miten meillä ei ollu aikaa käydä kirppareilla silloin viime kesänä?! Vaikuttaa siltä, että teilläpäin ne ovat varsinaisia aarreaittoja.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on kyllä todella hyvää tavaraa tuolla ryhmässä ollut. Luulen, että moni ei jaksa kirppikselle viedä ja haluavat vain nopeasti eroon. Kirpparitkin aika hyviä täällä. Tuut käymään taas joskus niin vien sua kirpparikierrokselle.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.