Unisieppari makuuhuoneessa ja lomareissu


Heipä, hei pitkästä aikaa!

Blogi on ollut viime aikoina kovin hiljainen, sillä lähdimme kuopuksen kanssa viikon reissulle Espanjaan, ihanaan ihanaan aurinkoon! Minun kyllä piti käydä teille kertomassa, että lähdössä ollaan, mutta kiireessa se vain jäi. Ihmeen paljon kaikkea järjestämistä yhdessä reissussa! Mukana matkalla olivat myös ystäväni ja hänen lapsensa. Reissu meni kaikin puolin kivasti ja onhan siinä pienelle ihmiselle ihmeteltävää, kun ensimmäistä kertaa ulkomaille pääsee. Meren aallot sekä uiminen oli varmasti yksi kivoimmista asioista koko reissussa. Aaltoja oli erityisen kiva juosta karkuun rantahiekalla! Ihanaa lapsen riemua.

Laitoin teille tähän kuvakollaasin reissulta, että pääsette hieman tunnelmaan mukaan. Kauniita maisemia silmänkantamattomiin. ❤ Teneriffaa voin lämpimästi suositella lapsiperheille. Kohteesta löytyy eläintarha kuin vesipuistojakin. Me kävimme eläintarhassa. Hauskaa ja jännittävää oli seistä puolen metrin päässä leijonasta vain lasiseinä välissä.Kaikkein ihanista matkassa on aina se, että pystyy jättämään kaikki velvollisuudet taakseen. Voi keskittyä vain siihen hetkeen. Kotiin tullessaan kestää hetki, kun taas ymmärtää, että arki alkaa. Lomafiilis kun pukkaa jäädä päälle. Heh.
Ensin kuitenkin hoidin pyykit sekä tavarat paikoilleen ja unohdettiin kesä taas hetkeksi. Flip flopit vaihtui nilkkureihin sekä leggarit toppahousihin. Ilma ulkona on taas sellainen, ettei tiedä mitä koululaisen tulisi pukea päällensä. Tuleeko kuuma vai kylmä, vai onko molempia. Se on kevät se!Tuliaisina kotiin toin tämän kauniin unisiepparin!
En välttämättä usko näiden tehoon, mutta erittäin kaunis se on. Ripustin sen tuohon lamppuun, kun muuta paikkaa en heti keksinyt. Onko teillä unisieppareita ja uskotteko niiden voimaan?
Ja minun ihanat rypyiset pellavalakanani sekä pehmoinen sänkyni tuntuivat taivaalta hotellin kovan sängyn jäljiltä. Omaa sänkyä ei vain voita sitten mikään!

Kivaa viikkoa!
Marika


6 kommenttia

 1. Kauniita kuvia! Varmasti teillä ollut ikimuistoinen reissu!

  VastaaPoista
 2. Huolisieppari mulla,vain maalattuna tauluksi.
  Ihanat reissukuvat.

  VastaaPoista
 3. En usko unisieppareihin, pikemminkin vältän kaikkea mikä vähäänkään liittyy noituuteen tai shamaaneihin...tälleen suoraan sanottuna. Itse olen epäluuloinen vaikka jotkut ehkä katsovatkin vain ulkonäköä.

  Kiva että oli hyvä loma ja reissu! Ladatuilla akuilla jaksaa toivottavasti pitkään arjessakin! :)

  Kaunista kevättä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään oikein usko, mutta se on hauska ajatus. Reissu oli kiva ja lämmin. Nyt jaksaa taas arkea. Kivaa ja lämmintä kevättä myös sinne. :D

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.