Uusi intiaanijuliste Deseniolta + alekoodi


Olen kovasti innostunut tauluista ja taiteesta. Oikeaa taidetta meillä ei taulujen muodossa oikeastaan ole, sillä ne ovat vielä kukkarolleni liian kalliita. Mutta sekin päivä varmasti joskus koittaa, kun sellaisen hankin. Nyt kotimme seinillä on paljon erilaisia sisutustauluja sekä kirpputorilöytöinä tehtyjä tauluja.

Valitsen tauluni monesti sen tunnelman mukaan mikä niistä välittyy. Tauluista on kiva keksiä tarinoita ja antaa mielekuvituksen lentää. Minua kiehtoo ihmiset ja tarinat niiden takana. Myös erilaiset kulttuurit kiinnostavat minua erityisesti. Tässä olohuoneen naistaulussa on jotain aistillista ja salaperäistä. Se on ostettu täältä Desenio-nettikaupasta. Uusin printtitaulu saapui meille kesän alussa. Se on kaunis intiaanitaulu jossa on mielestäni niin kauniit värit ja tunnelma. Mietin julisteen paikkaa aika pitkään  ja lopulta se päätyi olohuoneeseen, sellaiselle paikalle, josta se näkyy sohvalla istuessa. Tuo kaunis intiaanitaulu on saanut osakseen huomiota vierailtani, jotka yksi toisensa jälkeen jäävät sitä ihastelemaan. Eikä ihme, se on valloittava!

Olen tilannut Deseniolta useampia printtejä ja niillä saa nopeasti muutettua kodin tunnelmaa mieleiseksi. Meillä tauluja nojailee rennosti myös seiniin, yksi tai useampi limittäin. Välillä taas heilautan ne ihan eri paikkaan ja taas toivottua pitistystä on syntynyt.Minulla on nyt ilo antaa lukijoilleni -25% alennus kaikista Desenion julisteista. Alennuksen saa koodilla HELMENI. Alennus on voimassa 4-6.7 välisen ajan.

Käykää ehdottomasti hyödyntämässä tuo tarjous! Desenion verkkokauppaan pääset tästä.

Kesäterveisin
Marika


1 kommentti

  1. Kivan näköinen intiaanijuliste :) Deseniolta löytyy kaikkia ihania julisteita.Kiitos alennuksesta, täytyy itsekin käydä katsomassa jotain kivaa julistetta sieltä, olisi yksi ylimääräinen kehys odottamassakin sopivasti :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.