Löytö kirpputorilta - pala Alvar Aaltoa


Kuten lukijani tietävät, tykkään koluta kirppareita. Käyn kirpputorilla vähintään joka toinen päivä tai vähintään pari kertaa viikossa, riippuen tietysti mitä ohjelmaa viikolla on. Kirpputoreilla käynnistä on tullut jo rutiini, joka tapahtuu kuin luonnostaan, aivan kuten kauppassakin käynti. On koukuttavaa tehdä hyviä löytöjä, kuten juuri viime perjantaina löysin tyttärelleni upouudet toppahousut 12e:lla. Ne tulivat juuri tarpeeseen, sillä toppahousut meiltä juuri uupuivat tulevan talven talvivarustuksesta. Hymyssysuin siis lähdin taas kirpputorilta kotiin, sillä tein taas selvää säästöä! Heh. Joskus kirpputorilta lähdetään tyhjin käsin, mutta yleensä ei. Aina nyt jotain pientä löytyy. 

Yhden ihanan löydön tein tuolla Habitare-matkallani, kun kävin ystäväni kanssa Espoossa kirpputorilla. Äläkää kysykö missä, en muista itsekään kirpputorin nimeä. Ystäväni ystävällisesti kiikutti minut heidän kuorma-autollaan kirputorille, kun muuta autoa ei sillä hetkellä ollut käytössä. Kirpputorille oli päästävä ja hyvinhän ystäväni tuon reissun handlasi. Minulta ei olisi kyllä onnistunut matka noin isolla autolla yhtä mallikkaasti.


Kirpputorilla minua odotti tämä kaunis petroolin värinen uusi Aalto-maljakko! Voi miten ihana väri! Juuri kuin tehty meille. Hintaa maljakolla oli 60e ja nopean googlettamisen seuraksena katsoin tällaisen normaalihinnaksi noin 130e. Päätin ostaa maljakon ja suunnittelin jo viininpunaisen kukkakimpun ostoa ennenkuin olin edes päässyt kassoille asti. Nyt maljakko on päässyt arvoiselleen paikalle olohuoneen pöydälle viininpunaisten kukkien kera. Ja olen todella tyytyväinen ostokseeni, se on täydellinen!

Kivaa vikkoa!
Marika
1 kommentti

Kiitos kun jätit viestin.