Taidetta akustiikkalevylle, sinä päivänä tuuli puhui hiljaa


Sinä päivänä joku vaimensi ääntäsi, se joku oli akustiikkataulu.

Nykyään rakennetaan paljon koteja, jossa on paljon avaruutta sekä avointa korkeaa tilaa ja silloin voi ongelmaksi koitua kaikuminen sisätiloissa. Yhtenä vaihtoehtona estää tuota kaikumista on akustiikkalevy. Entäs, jos akustiikkalevyyn tehdään kaunis maalaus? Eikös tämä kuulosta paljon paremmalta kuin esim. markkinoilla olevat akustiikkapaneelit? Ainakin minun mielikuvissani, varsinkin jos ajatellaan yksityisiä koteja. Uniikki, juuri sinulle tehty taide on paljon kivempaa katseltavaa.

Olen aina ihaillut taidetta ja taiteilijoita. Olen haaveillut, että saisin ostettua sen ensimmäisen aidon taulun. Se täytyisi olla sellainen, että jaksaisin katsoa sitä vielä vanhana mummonakin. Harmoninen ja puhutteleva. Virpi Mäkisen kauniit taulut ovat aina puhutelleet minua; niissä on ihanaa herkkyyttä sekä harmoniaa. Käväisin Virpin messuosastolla Habitaressa, missä hän oli esillä lähinnä akustiikkataulujensa kanssa.


Osastolla oli keltainen keinutuoli, tietenkin!

Sillä Virpi kirjoittaa blogia nimeltä Keltainen Keinutuoli ja hänen yrityksensä toimii samalla niemellä. (klik). Olen ymmärtänyt, että ensin oli blogi ja sitten vasta yritys. Tuolta Keltaisen Keinutuolin sivuilta voit myös lukea tarinan keinutuolin takaa. Hauska tarina ja ihanaa lukea mistä nimi on lähtöisin.  Yhdeksän lapsen äiti aloitti maalaamisen aluksi harrastusmielessä ja taulujen suosion myötä hän alkoi tehdä niitä yritysmielessä. Edelleenkin hän maalaa taulut kotonaan Seinäjoella, omassa ateljeessaan. Ensimmäisen kerran kun näin Keltaisen keinutuolin tauluja, niissä liihotti enkeleitä ja keijuja valkoisissa puvuissaan kuin saduissa. En tuntenut Virpiä vielä tuolloin ja tapahtumana taisi olla jonkilaiset markkinat paikallisessa ostoskeskuksessa. Hauskaa, että tiemme ovat sittemmin kohdanneet.Nyt meille on kotiutumassa ensimmäinen Virpin maalamaa taulu.  Tulen ehdottomasti sen teille esittelemään, kun se meille saapuu. Olen enemmän kuin innoissani! Virpin kanssa juteltuani, hän päätyi antamaan myös teille lukijoilleni alekoodin hänen verkkokauppaansa. Koodilla Kotini saatte -15% alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista. Keltaisen keinutuolin verkkokaupasta löytyy taulujen lisäksi painotuotteita eli käykää ihmeessä hyödyntämässä tuo ale. Alennus on voimassa 6. - 9.10. 2017.

Kivaa viikonloppua!
Marika


   *Toteutettu yhteistyössä Keltaisen Keinutuolin kanssa.

2 kommenttia

  1. Ovat kyllä hienoja tauluja. Juuri sellaisia, joita voisi katsella vuosikymmeniä. Kiitos tästä vinkistä!

    VastaaPoista
  2. Niin ihania tauluja <3 T. Mervi K

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.