Työhuoneen sisustus - luova tila


Kivaa sunnuntaita! Tänään on jännä päivä meille suomalaisille, kun selviää presidentinvaalien tulokset. Niitä on aina jännä seurata ja katsoa miten se oma ehdokas pärjää. Omat vanhempani ovat juuri ulkomailla ja tulosten julkaisemisen aikaan siellä on jo yö. Lupasin laittaa viestiä kun tulokset selvillä. Saas nähdä kuinka hyvin saavat nukuttua. Mutta täällä me jännätään sohvanmutkassa sitten heidänkin edestä!


Työhuone - minun luova tilani!

Kurkistetaampa minun työhuoneen sisustukseen vähän. Työhuoneen yksi seinä tapetoitiin viime syksynä kauniilla kukkatapetilla, siitä voit lukea täältä.  Sen jälkeen järjestys työhuoneessa on hieman vaihtunut ja jalostunut. Seinälle olen kerännyt taulukokelmaa ja viimeisin hankinta on tuo kirppikseltä löytynyt magneettitaulu. Siihen saa mukavasti kerättyä inspiraatiokuvia -  aina kun on joku projekti päällä.

Työhuone on sisustettu muhuin kodin tiloihin verrattuna tummemmin. Se on minun luova tilani, jossa teen töitä ja muita luovia juttuja. Kalusteet on hankittu mistä milloinkin. Tuolit ovat mummoni vanhat ja pöydät ovat Ikeasta. Monet tavarat kuten hyllykkö pöydällä on kirppislöytö. Lattialla on Ikean juuttimatto. Mietin maton vaihtamista vaaleampaan, jos huoneen tuummuus alkaa vaivaamaan. Kokonaisuudessan tämän huoneen sisustamiseen ei ole paljon rahaa mennyt. Omalla kekseliäisyydellä pystyy luomaan kivan kokonaisuuden.Työhuoneessani on myös Ristomatti Ratian suunnittelema sohva - se on yksinkertainen ja kaunis! Itse teen töitä niin pöydän ääressä kuin sohvallakin. Tätä kirjoittaessani olen sohvalla, jalat rennosti tuolin päällä. Välillä istutaan lattialla ja joskus askartelen tyttäreni kanssa yhdessä pöydän ääressä. Tila taipuu siis monenlaiseen toimintaan. Avohyllyt sohvan yläpuolelle teimme itse. Olen kova lukemaan sisustuslehtiä joita onkin kertynyt aikamoinen määrä! Suosikkilehdistäni minulta löytyy kokonaiset vuosikerrat. Jokainen omassa pinossaan hyllyllä. Monesti istun sohvan nurkassa lukemassa lehtiä ja inspiroitumassa milloin mistäkin! Heh.

Nyt työhuone on ahkerassa käytössä myös iltaisin, sillä minusta tuli ensi kesään asti opiskelija. Lähdin opiskelemaan ennen oman yrityksen perustamista viestintää sekä yrittäjyyttä. Minulle aukesi mahdollisuus koulutukseen, niin käytin sen tottakai hyödykseni. Koulutuksen aikana tulen suunnittelemaan yritykseni nettisivuja sekä kehitän brändiäni ja paljon kaikkea muuta hyödyllistä. Kaikkea kivaa siis tiedossa! Olen todella innoissani saamastani mahdollisuudesta! Yksin puurtaminen on tuttua, joten kiva kun saa ihmisiä ympärille.

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!
Marika4 kommenttia

  1. Täällä on myöskin toimittu tulosten tiedottajana, jotta lomailijat tietävät kuka vaalit voitti.
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.