Uusia ruusutauluja seinälle + sis. alekoodin!


Aurinkoista tiistaita!

Jokos teitä alkaa kevättämään? Minua ainakin alkaa, vaikka välillä tuntuu kuin olisi astunut pimeästä luolasta ulos! Aurinko saattuu silmiin ja aurinkolasit on kaivettava kaappien uumenista. Mutta hienoa, aurinko paistaa ja kevättä kohti mennään! Sisustusinspiraatio alkaa heräilemään ja päässä liikkuu villejä suunnitelmia. Heh.


Meidän koti on täydentynyt jälleen uusilla Desenion julisteilla. Desenio- rakkauteni alkoi kauan sitten tuosta Z-taulusta, joka näkyy erkkerin seinällä (kuva postauksen loppupuolella). Tällä kertaa valitsin Flower Cardian -julisteita, jotka asettelin eteisaulan seinään tuollaiseksi kolmen kimpaksi. Taulut ovat aika matalalla ja niiden yläpuolella on pieni avohylly. Seinän väri menee vaihtoon vielä tämän kevään/kesän aikana, koska pidän sitä liian vaaleansinisenä muihin väreihin nähden. Mutta laitetaan maalipensseli heilumaan heti, kun intoa maalaushommiin alkaa löytymään.

Ruusukuosit sekä erilaiset kasviaiheiset -printit  ovat nyt supertrendikkäitä ja niitä näkee niin tapeteissa kuin kodintekstiileissäkin. Ja kyllä, olin itsekin ihan myyty kun nämä Flower Cardian- julisteet ensikertaa näin. Toinen mistä itse tykkään kovasti, on nämä ihmisaiheiset, hieman taiteelliset/salaperäiset julisteet. Niitä meiltä löytyy useita. Minun blogin tavaramerkiksi onkin noussut tämä olohuoneen sohvan yläpuolella oleva Dreamer -taulu. Olen monesti miettinyt vaihtavani siihen pienempiä tauluja, mutta en ole malttanut tätä blogini "symbolia" vaihtaa. Ja edelleen tykkään siitä hurjasti.


* Postaus toteutettu yhdessä Desenion kanssa.

Minulla on nyt ilo tarjota lukijoilleni -25 % alennuksen Desenioin koko valikoimasta (paitsi kehyksistä sekä handpick-tuotteista). Alennuksen saa koodilla kotinionhelmeni ja se on voimassa 20 - 22.2.18 välisen ajan.

Iloisia shoppailuhetkiä!
Marika

PS: Jos Desenion verkkokaupassa pää menee pyörälle laajasta valikoimasta johtuen ja iskee valinnanvaikeus, niin onneksi Desenion sivuilta löytyy valintaa helpottavia työkaluja esim. tauluseinän luomiseen. Käytän usein itse tuota työkalua. Suosittelen käyttämään sitä, jos haluat ostaa vaikka useamman julisteen kerralla.


Kuvassa Desenion Hero- Black Roses-  ja Mariannajulisteet.


Ei kommentteja

Kiitos kun jätit viestin.